נכתב ע"י צחוקים;1179335:שלום
אם אפשר בבקשה עזרה קטנה בתמחור, ודי דחופה....
כמה לוקחים על צילום 130 בנות בבית ספר במסיבת סידור
לכל בת תמונה בנפרד עם הסידור והתלבושת...
כמובן שמדובר בצלמת מקצועית ברמה!
תודה מראש לכל המגיבים.
נכתב ע"י הגלים;1179413:לא מבין את הקונספט של מחיר לתמונה. במספר הזה המחיר הגיוני.
אם היה 60 בנות וזה היה חצי מחיר זה היה משתלם?
יש לי את המחיר ליום עבודה. ממש לא איכפת לי אם ב3-4 שעות עבודה אני מצלם 50 או 150 בנות.
רק את ההדפסות אפשר לספור לפי מספר הדפסות.
נכתב ע"י הגלים;1179461:למה יש לבי"ס מחירון לשעה?
אני יכול לבקש כמה שאנ ירוצה- זו לא הנקודה.
הנקודה היא שאני גובה לפי עבודה. והעבודה שיש לי על 100 תמונות אינה ש"ע לחצי מהעבודה על 200.
נכתב ע"י rosmarin;1179911:אפשר לתמחר לפי ילדה/תמונה ולהגביל במינימום של 100 ילדות.
את החשבון כמה זה יוצא ליום עבודה אפשר לעשות בראש.
כשאתה מתמחר לפי יום עבודה אתה יכול גם להתקל ב- 300 ילדות.
בקיצור- צריך לשלב בתמחור את שני הנתונים.
נכתב ע"י הגלים;1179986:שיבואו 500- מה איכפת לי?
מספר הראשים נותן לי מדד כללי לשעות העבודה.
אבל פער העבודה בין 100 ל150 בנות הוא זניח.
באותה מידה אם יעריכו לי שיגיעו 150 ואתמחר ובסוף יגיעו 100- אני אפסיד שליש מהמחיר?
לא רואה טעם בזה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים