כללי עזרה בתמחור

• הוסף לסימניות
אני מעצבת כריכה לספר קודש - גלופת זהב והבלטות.
כרגע יש בערך 15 כרכים - כשהבסיס זהה והשינוי בכיתובים בחלק הקדמי והשידרות. השידרות גם משתנות בעובי מכרך לכרך.

כמה הייתם לוקחים לבסיס, ועוד יותר חשוב לי לדעת כמה להוסיף לשינויים שבכל כרך?

(הבסיס מושקע ועבר שינויים רבים מצד הלקוח, כיוון שזו סידרה.)

תודה

• הוסף לסימניות
השאלה בכמה הטבעות מדובר, ומה הרמה של העבודה?

• הוסף לסימניות
אני עוסקת גם בכריכות ספרים כולל הבלטות,
מנסיון אל תפחדי מזה רק צריך לדעת איך לסגור לדפוס את כל נושא ההבלטות אך בעיצוב זה כלל לא קשה ולא מוסיף עבודה,
לפי דעתי באזור 150-200$ לספר הראשון ואח"כ לפי הנסיון
בהצלחה

• הוסף לסימניות
שלום מרפוקס!
ברוכה הבאה!
הערה קטנה: אחת שכותבת "רק צריך לדעת איך לסגור לדפוס את כל נושא ההבלטות" לא נשמעת כמי שעשתה פעם גלופה.
פשוט גלופות לא ממש סוגרים לדפוס, או שהתכוונת למשהו אחר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mrfux;59495:
אני עוסקת גם בכריכות ספרים כולל הבלטות,
מנסיון אל תפחדי מזה רק צריך לדעת איך לסגור לדפוס את כל נושא ההבלטות אך בעיצוב זה כלל לא קשה ולא מוסיף עבודה,
לפי דעתי באזור 150-200$ לספר הראשון ואח"כ לפי הנסיון
בהצלחה

מההה????

150-200????

את עובדת ב-ח-י-נ-ם????

לא עושים כריכה פחות מ-350-400 $. נקודה.

ואם מדובר בעבודה מושקעת מאוד את יכולה לקחת גם 1000 $ וזה בכלל לא מופרך. כמובן זה רק לספר הראשון.

כל שינוי שהלקוח ירצה בעתיד אפשר לתמחר לפי שעת עבודה, אם זה משהו קטן, או מחיר סימלי של 50 $ או יותר.

לדעתי אסור להיות פראיירים ולתת מחירים בריצפה ובאדמה. דובר ע"כ רבות, זה רק מזמין תקלות, לקוחות 'נעכסים', ועוד צרור בעיות.

אודה לכל מי שיביא לכאן קישור לגב' הנחמדה, בנושאים המדוברים!

• הוסף לסימניות
אין לי בעיה עם הסגירה של הגלופות ויש לי נסיון בזה,
עניין אותי רק לדעת מה טווח המחירים המקובלים, כפי שפרינטר אמר - כדי לא להיות פרייארית...
אבל האמת שזה נשמע לי די יקר מה שאתה מציע... לא נראה לי שהלקוח שלי יסכים לשלם ככה..

אני חשבתי לקחת על הבסיס 300-350$ ועל כל כריכה נוספת בעקך 15-20$, איך זה נשמע?

• הוסף לסימניות
<HR SIZE=1> <!-- / icon and title --><!-- message -->
לענ"ד, היות ששוק המחירם כל כך לא קבוע, נקבע לפי הצע וביקוש, לפי לוקח ומעצב, לכן המחירים שנזרקים כאן באתר אינם מועילים ואולי ההפך.
לדוגמה, כתבו כאן לא לבקש על כריכה פחות מ-350$. אני מכירה מעצבות כריכות, ביניהן מדהימות, שלוקחות 250$ ומקובלות מאד בשוק החרדי. כשכותבים כאן דבר כזה-הפונה מקבלת פיק ברכיים, היא לא מסוגלת לבקש מחיר כזה, וחשה עצמה 'מסכנה' ו'דפוקה' בשעה שבשוק המחיר של 250$ מקובל מאד.
לכן לדעתי לא כדאי להתעסק פה עם מחירים, כי יש פער עצום בין לקוחות שונים, בין גרפיקאים שונים, ובין השילובים ביניהם.

• הוסף לסימניות
"כריכה נוספת" זה נשמע כאילו מדובר רק בהחלפת אות (מספר הכרך) וכד'
מי שמעצב כריכות לקודש יודע שזה קצת יותר מזה... מן הסתם עובי הכרכים משתנה ואז כל הגרפיקה משתנה!!! אם את לא רוצה "למתוח" קישוטים וכד' אלא לעבוד מקצועי, זה יכול לקחת לפעמים זמן רב, מה גם שאת זוכרת שצריך לשנות2X (יש כאן 2 גלופות) ולכן, לדעתי, או שתתחילי בכרך הראשון במחיר מכובד כיאה לסדרה לפחות 600$ ואז תוכלי לקחת אח"כ 20$ לכרך, אבל אם את מחילה ב-350$ , לא הייתי לוקחת פחות מ-40$ לכרך, אני מקווה שלא הגזמתי. בכל אופן זה ענין של טקטיקת עבודה ופסיכולגיה של נותן שירות ולקוחותיו.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרינטר10;59522:
מההה????

150-200????

את עובדת ב-ח-י-נ-ם????

לא עושים כריכה פחות מ-350-400 $. נקודה.

ואם מדובר בעבודה מושקעת מאוד את יכולה לקחת גם 1000 $ וזה בכלל לא מופרך. כמובן זה רק לספר הראשון.

כל שינוי שהלקוח ירצה בעתיד אפשר לתמחר לפי שעת עבודה, אם זה משהו קטן, או מחיר סימלי של 50 $ או יותר.

לדעתי אסור להיות פראיירים ולתת מחירים בריצפה ובאדמה. דובר ע"כ רבות, זה רק מזמין תקלות, לקוחות 'נעכסים', ועוד צרור בעיות.

אודה לכל מי שיביא לכאן קישור לגב' הנחמדה, בנושאים המדוברים!

יפה יפה. אודה לך אם תראה לנו עבודה שלך שלקחת על זה 400$.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
בעז"ה אעלה לך במשך השבוע, עבודות שלקחתי על זה, גם יותר מזה.

אני עכשיו כבר עם רגל אחד מחוץ למשרד, ומחר אני אמור לבלות עם סבא שלי בתל - השומר, (ישראל בן פייגא שרה - עבר שני התקפי לב בשבועיים) אז ביום חמישי בעז"ה. (אם אזכור...)

ול*בסד* ייאמר: אני מרחם על הגרפיקאית שלוקחת 250 $ על כריכה, והיא עצמה אשמה בכך! זה לא הוגן בשביל עצמה! אם היא עושה <העתק-הדבק> מכל עבודה, אז זה בסדר, אבל אם היא מוציאה יצירה חדשה מתחת ידיה בכזה מחיר היא אומללה.

לקוחות טובים לא מחפשים זול. הם מחפשים עבודה טובה והם מוכנים לשלם ע"כ!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה