עזרה בתקלה של פירמוט והתקנת ווינדוס

• הוסף לסימניות
לאחר שהמחשב עבד באיטיות החלטתי לפרמט את המחשב. היה מותקן ווינדוס 7. החלטתי כבר לשדרג לווינדוס 10.
הורדתי את הכלי ליצירת התקנה של ווינדוס 10 והורדתי כקובץ iso.(רציתי כבר שיהיה לי את זה לשימושים נוספים כקובץ התקנה).

שמתי את הווינדוס עם rufus על אונקי. והפעלתי מחדש , עברתי לביוס ושיניתי את הסדר כדי שיתחיל לקרוא מהדיסק אונקי. הפעלתי מחדש, מסך שחור עם שורה לבנה שבה כתוב שהמחשב קורא עכשו מה-usb ולאחר כשניה עובר למסך הכחול הרגיל והווינדוס עולה כרגיל ללא הצלחה להתקין. יש לציין שגם ניסיתי לשים ווינדוס 7 על האונקי ולהפעיל מהביוס- ו... אותה בעיה!!

מה אני מפספס ? מי יכול להחכים אותי?
תודה מראש לעוזרים

• הוסף לסימניות
לאחר שהמחשב עבד באיטיות החלטתי לפרמט את המחשב. היה מותקן ווינדוס 7. החלטתי כבר לשדרג לווינדוס 10.
הורדתי את הכלי ליצירת התקנה של ווינדוס 10 והורדתי כקובץ iso.(רציתי כבר שיהיה לי את זה לשימושים נוספים כקובץ התקנה).

שמתי את הווינדוס עם rufus על אונקי. והפעלתי מחדש , עברתי לביוס ושיניתי את הסדר כדי שיתחיל לקרוא מהדיסק אונקי. הפעלתי מחדש, מסך שחור עם שורה לבנה שבה כתוב שהמחשב קורא עכשו מה-usb ולאחר כשניה עובר למסך הכחול הרגיל והווינדוס עולה כרגיל ללא הצלחה להתקין. יש לציין שגם ניסיתי לשים ווינדוס 7 על האונקי ולהפעיל מהביוס- ו... אותה בעיה!!

מה אני מפספס ? מי יכול להחכים אותי?
תודה מראש לעוזרים

אם כל התהליך היה בסדר והצריבה לאון קי היה טובה אז מה שהוא מראה לאחר ההפעלה זה שורה שבה כתוב שאם תרצה להפעיל מהאון קי תלחץ עכשיו על מקש כלשהו, וזה בדיוק מה שתצטרך לעשות מיד כשאתה רואה את זה.
דרך אגב לא מחייב שההתקנה תפתור את בעיית האיטיות, יכול להיות שרק תחמיר כי ווינדוס 10 יותר 'כבדה' מ-7 ולא בטוח שתתאים לחומרה שלך.

• הוסף לסימניות
אם כל התהליך היה בסדר והצריבה לאון קי היה טובה אז מה שהוא מראה לאחר ההפעלה זה שורה שבה כתוב שאם תרצה להפעיל מהאון קי תלחץ עכשיו על מקש כלשהו, וזה בדיוק מה שתצטרך לעשות מיד כשאתה רואה את זה.
דרך אגב לא מחייב שההתקנה תפתור את בעיית האיטיות, יכול להיות שרק תחמיר כי ווינדוס 10 יותר 'כבדה' מ-7 ולא בטוח שתתאים לחומרה שלך.
לנסות ללחוץ על כל מקש או מקש מסויים?

• הוסף לסימניות
אגב. באותו עניין--
איך אפשר לצלם מסך בשלב ההפעלה של המחשב. prtscn לא מעתיק לי

• הוסף לסימניות
ואוו... תודה רבה...
לפעמים מחפשים פתרונות מתחת לפנס...
יום שלם אני מתחרבש עם זה..

• הוסף לסימניות
ואוו... תודה רבה...
לפעמים מחפשים פתרונות מתחת לפנס...
יום שלם אני מתחרבש עם זה..
זה עבד לך? כי בדרך כלל במקרים כאלו המחשב פשוט מחכה לאישור ולא עולה בחזרה דרך ההארד דיסק. אם לא עולה אשמח לעזור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה