עזרה בתרגום הוראות כביסה

• הוסף לסימניות
אשמח אם תעזרו לי לתרגם את הוראות הכביסה
בעקבות שמלה של חברת ZARA שהתכווצה כ20 ס"מ
בשירות לקוחות הם טוענים שהשמלה התכווצה מגורם חיצוני
ולא מוכנים להחליף/לזכות
icon9.gif

קבצים מצורפים

• IMG_0482.JPG
    2.3 MB · צפיות: 17
  • IMG_0483.JPG
    2.5 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
שטיפה במכונה עד 30 מעלות, אין להשתמש בכלור(אקונומיקה), אסור לייבש במיבש כביסה.

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה עם שמלה של זארה (קנינו כמה גיסות את אותה השמלה והיא התכווצה לכולן) כולנו החזרנו את השמלות וקבלנו זיכויים. אל תסתמכי על השירות הטלפוני, אלא תחזרי שוב לחנות ותאמרי שכיבסת לפי ההוראות - אם אכן כיבסת כך... אותנו זיכו בלי שום בעיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;986461:
גם לי זה קרה עם שמלה של זארה (קנינו כמה גיסות את אותה השמלה והיא התכווצה לכולן) כולנו החזרנו את השמלות וקבלנו זיכויים. אל תסתמכי על השירות הטלפוני, אלא תחזרי שוב לחנות ותאמרי שכיבסת לפי ההוראות - אם אכן כיבסת כך... אותנו זיכו בלי שום בעיות.

כיבסתי 30 מעלות מים קרים ייבוש בצל וכו...
וכל מה שאמרתי לא עזר
השמלה כבר חזרה משרות לקוחות
icon9.gif

בזארה אמרו שהמשך טיפול זה בשליחת פקס

(היות ואני לא יודעת היטב אנגלית
רציתי תרגום מדויק להמשך טיפול מולם)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה