עזרה ב-keylight השחור יוצא לי מפוקסל...

• הוסף לסימניות
הורדתי מסך ירוק מהרצאה של רב, הקצוות, השיער, הכיפה, היידיים הכל בסדר גמור,
רק החליפה השחורה יוצאת לי מפוקסלת, עם ריצודים, איך אני מטפלת בה?
ניסיתי לשחק ב-clip black
או לתקן ב-foreground colocur correction
אבל לא עזר
תודה

• הוסף לסימניות
את עובדת על זה בפרימייר?
אם כן הייתי ממליצה לך להשתמש בultra key דווקא ובהגדרות שם תשני מdefult ל- aggressive מנסיון ובהנחה שהצילום מקצועי מספיק הירוק יורד כך הכי טוב,
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אם לא הולך- לכי לאפטר
אפקט KEYLIGHT
ואפשר עם מסיכה להגדיר שהחליפה לא תהיה באזור בו יורד הצבע
מקווה שהייתי מספיק מובנת

• הוסף לסימניות
תודה,
עבדתי באפטר כמובן
כשאני מסתכלת ב-VEIW במצב של screen matte יש לי מסכה יפה וברורה של שחור ולבן בלי אפורים כלל.
ניסיתי לשחק עוד ב--clip black
או לתקן ב-foreground colocur correction
אבל לא עזר
יעצו לי לשנות ב-replace method שיניתי ל-HARD זה אמנם שיפר אבל אז בקצוות יש פס כהה
יעצו לי לשים אפקט GREEN שימנע את הגרעיניות. גם עדין לא מושלם
אם יש לכם עוד רעיון זה יעזור.

• הוסף לסימניות
אז למה לא לעשות מסיכה שהאפקט יהיה רק על השכבה של הרקע?
זה כמובן לא צריך להיות מסיכה מדויקת כי יש תזוזות בוידאו באמצע, אבל אני עושה את זה המון פעמים- וזה מה שיוצא הכי מושלם
אני עורכת וידאו של קול הלשון
ויוצא לי לעבוד עם המון שיעורים על מסך ירוק עם חליפה שחורה שהמסך ירוק החזיר עליה גוון קצת ירוק...

• הוסף לסימניות
תודה, לא הבנתי למה לשים מסכה על שכבת הרקע?
והאמת שאין כ"כ החזר של אור ירוק על החליפה, היא רק נראית מרצדת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה