כללי עזרה דחוף באילוסטרייטור, לגבי משקל המסמך

• הוסף לסימניות
בעיה משונה,

אני מכין הזמנה לחתונה עבור לקוח בפעם הראשונה בחיי.
הלקוח רוצה לשים תמונה בחזית.
אני פותח מסמך באילוס' לפי המידות, ומשבץ את התמונה ששוקלת 3-4 מגהבייט
ואז כשאני שומר את הקובץ אילוס', פתאום אני רואה שהמשקל שלו תפח ל30 מגה בייט!!
וכנ"ל אם אני מייצא לPDF

יש למישהו מושג למה זה קורה ומה אפשר לעשות?

תודה מראש לכל העוזרים..

רן

• הוסף לסימניות
ניסית לייבא לאינדיזיין?

• הוסף לסימניות
לא. לא נסיתי.
אני לא ממש אוהב לעבוד עם אינדיזיין. אני תמיד עושה הכל באילוסטרייטור ותמיד הכל היה בסדר
את חושבת שזה יעזור?

• הוסף לסימניות
תייבא לקובץ אינדיזיין ותסגור באיכות גבוהה
המשקל ירד אוטומטית

• הוסף לסימניות
יש עוד איזשהו תוכנה שצריך לעבור בדרך? או רק אילוסטרייטור, אינדיזיין ואקרובט?
תעברו לקורל. תפסיקו לסבול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1427455:
יש עוד איזשהו תוכנה שצריך לעבור בדרך? או רק אילוסטרייטור, אינדיזיין ואקרובט?
תעברו לקורל. תפסיקו לסבול.

מי שעובד עם תוכנות Adobe בצורה נכונה לא סובל ולא מסתבך.
אין לי מושג מה סיבך את רן
אבל מה שוודאי זה שאילוסטרייטור לא מיועדת ליצוא תמונות.

גם בקורל אפשר להסתבך בתחילת העבודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה