עזרה דחוף! דחוף! דחוף!

• פותח הנושא dn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני צריכה לשלוח קובץ של 200MB . באיזו צורה אני יכולה לשלוח את זה? אף פעם לא ניסיתי לשלוח כזה גודל.
בבקשה תענו לי! זה דחוף מאד!!

• הוסף לסימניות
אתר ג'מבו מייל מוגבל ל20 מ"ב למשתמשים שאינם רשומים. יש אתר דומה שעד 2 ג'יגה ללא תשלום, הוא לא תומך בעברית. הכתובת להלן:
http://www.fileflyer.com/

רק שבכאלו קבצים גדולים כדאי להשתמש במנהל הורדות ששומר על החיבור מפני ניתוקים.

• הוסף לסימניות
וקודם לכווץ ל-zip או ל-rar.

• הוסף לסימניות
להעלות לשרת של פרוג!

• הוסף לסימניות
תתקדם לפרוג זהב.

• הוסף לסימניות
הדרך היחידה היא בהעלאה לשרת,

של פרוג אגב, מאוד נוח:) כי גם אלו שאפשר להעלות בהם חינם הבעיה היא שלהוריד משם את הקובץ יכול להיות בעיה כי זה עולה כסף.

• הוסף לסימניות
א. אשכולות קודמים
ב. אם אין ברירה אפשר לחלק עם תוכנת ראר ל10 חלקים ולשלוח כל חלק בהודעה נפרדת. [בחילוץ, הראר מאחד אותם מחדש]
ג. זה שייך לפורום תוכנה וחומרה.
ד. בבקשה תנו כותרת ענינית. [תזכורת]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי דרומי;339826:
אתר ג'מבו מייל מוגבל ל20 מ"ב למשתמשים שאינם רשומים.
יש לך טעות. דרך ג'מבו מייל ניתן לשלוח עד 200 MB ללא תשלום!
מעל 200 מגה יש תשלום ממש זעום של שקלים בודדים. זה עדיין משתלם.

• הוסף לסימניות
אכן יש לי טעות גסה בהקלדה... נשמטה לי ספרה אחת מהכיתוב .(צא ולמד מה רב ערכו של כל אפס...).

וקבצים גדולים יותר, הבעיה העיקרית היא אופן התשלום על ההעברות. פעם היה אפשרי לשלם רק באמצעות SMS וזה לא מתאים לרוב משתמשי הפורום כאן...

לא נעים. יצאתי טיפש לחלוטין...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה