עזרה דחוף ל"אפטות"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירה בנט;1406888:
משחה צהובה בדוק ידוע ומנסיון.גם מרפא גם מרגיע פלאים
מה זה המשחה הצהובה?
שם, ואיפה ניתן להשיג?
תודה.

כמו כן אפשר בכמה מילים מה כתוב בספר א"ני ערב לו" על הנושא?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש תרסיס actiplus מרגיע מאד.
אני סבלתי שנים מאפטות ענקיות בפה ובלשון.
הלכתי לרופא שצרב אותן - פשוטו כמשמעו. זה היה נורא ואיום...
אבל מאז הן לא חזרו עוד.
כבר יותר מ13 שנה.. (טפו טפו)

• הוסף לסימניות
עזבי את העיזים

תקני ציפורן טחון
מרחי ישר כשזה מתחיל להתפתח
אנחנו סובלים מזה במשפחה, וזה הכי עזר
כמו"כ הציפורן מרגיע ויש תחושה של הרדמה מקומית

• הוסף לסימניות
למרוח טיפות אוטידין של אוזנים כן אני לא טועה וזה מאלחש את המקום מנסיון זה מאוד מרגיע וגם עוזר לאפטה להעלם מהר יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליז;1408361:
כמו כן אפשר בכמה מילים מה כתוב בספר א"ני ערב לו" על הנושא?
תודה רבה!

מופיע על הספר בקישור הבא: http://www.prog.co.il/showthread.php?t=182680&page=6
גם כאן http://www.prog.co.il/showthread.php?t=96618
לאחר קריאה שלו והתנזרות ממספר דברים בעייתיים - עברו לי תופעות בריאותיות רבות שליוו אותי לאורך שנים והציקו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה