עזרה עזרה דחוף עם הזמנה באליאקספרס!

• הוסף לסימניות
אני מנסה לסגור הזמנה, מקלידה את כל הפרטים וכו', לוחצת על ביצוע הזמנה וזה מה שמופיע--------
אז התנתקתי והתחברתי מחדש איזה 8 פעמים ועדיין......
מישו? עזרה?
1715760230681.png
1715760230681.png

• הוסף לסימניות
גם לי קרה השבוע
פיצלתי את ההזמנה וגיליתי פריט אחד שהם פשוט לא מוכנים למכור לי, כל השאר עבר.

• הוסף לסימניות
דיייייייייי איך אני מגלה את זה עכשיו?

• הוסף לסימניות
היה לי 5 מוצרים
אחד מעל 10 דולר
ועוד 2 הזמנות של 2 פריטים שהגיעו ל-10 דולר(כדי לא לשלם משלוח)
למעשה הפריט היקר לא עבר משום מה.
ואני ממש מאוכזבת מכך.

• הוסף לסימניות
אבל איך אני יפצל עכשיו הזמנה? איפה אני ישמור את כל המוצרים האחרים?
עצביייםםםם

• הוסף לסימניות
נכון עצבים, החזרתי את כולם לסל קניות.(זה הגיע להזמנות ממתינות לתשלום כל פריט בנפרד

• הוסף לסימניות
מניסיון
תנסו לשלם ותרעננו את הדף ככה כמה פעמיים
עד שבסןף שזה יעבור

• הוסף לסימניות
החלפתי מס' אשראי ניסיתי לשלם דרך פייפל, פיצלתי את ההזמנות..... מה לא עשיתי כלום לא עוזרררר

• הוסף לסימניות
מסתמא עשיתי גם את זה, לא? אם אני עדיין לא מצליחה זה אומר שכנראה לא זה הפיתרון

• הוסף לסימניות
דרך אגב לא קשור לנושא אבל הסט הזה שהזמנת הזמנתי אותו גם ובמציאות כל פריט בסט הוא בצבע אפור אחר שלא כ"כ תואם אחד לשני
צילום מסך 2024-05-15 133001.png

• הוסף לסימניות
זה בדרך כלל
חסימת חשבון סופית
בגלל שפתחתם כמה חשבונות מאותו כתובת IP
למנוע מצב שמנצלים את הקופון למשתמש חדש כמה פעמים

• הוסף לסימניות
האם פתוח על המחשב עוד דף של עליאקספרס עם שם משתמש אחר?
האם הדף נפתח בדף גלישה בסתר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה