מידע שימושי עזרה דחופה- אמזון

• הוסף לסימניות
אם אני מידה 37 בנעליים איזה מידה אני צריכה להזמין??

• הוסף לסימניות
זה משתנה לפי סוג הנעל, לרוב זה די תואם למידות בארץ, עם סטייה של עד חצי מידה / מידה

• הוסף לסימניות
שימו לב שמידות נעליים בארה"ב יש שוני בין גברים לנשים (ואם כתוב W ליד המידה סימן שזה נעליים רחבות והאות N זה נעליים צרות ונראה לי שM זה נורמלי)

ואזכיר שלאמזון יש שירות שהם נותנים 0.5% מהקניה לצדקה (על חשבונם)

ומי שקונה נעליים רבות מאד וגם עבור ילדיו (הגדולים) שישקול האם כדאי לו לקנות מד נעליים אמריקאי)

• הוסף לסימניות
שימו לב שמידות נעליים בארה"ב יש שוני בין גברים לנשים

שמתי לב מכבר למומחיותכם באמזון
אשמח מאד אם תוכלו לסייע לי באיתור נעלי בירקנשטוק סגורות לנשים, ממוכר אמין ובמחיר טוב, בשילוח חינמי כמובן. לא אכפת לי קישור שיווקי.

תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
שמתי לב מכבר למומחיותכם באמזון
אשמח מאד אם תוכלו לסייע לי באיתור נעלי בירקנשטוק סגורות לנשים, ממוכר אמין ובמחיר טוב, בשילוח חינמי כמובן. לא אכפת לי קישור שיווקי.

תזכו למצוות!

אין עדיין שילוח חינם לנעליים באמזון....

קישור לאמזון גרמניה ->

ויש גם בWILDBERRIS ששם עולה משלוח 5$ רק שאין לי מושג לגבי אופן תשלום המכס שם

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אין עדיין שילוח חינם לנעליים באמזון....

קישור לאמזון גרמניה ->

ויש גם בWILDBERRIS ששם עולה משלוח 5$ רק שאין לי מושג לגבי אופן תשלום המכס שם

ואולי כמו שהלן קלר אמרה שצריך לחפש עוד דלתות במקום הדלת שננעלה גם כאן ישנם חלופות מצוינות, ובערך לפני 10 שנים הייתי בארה"ב ונכנסתי בבורו פארק לחנות נעליים ושאלתי אותם על מה הם הכי ממליצים (בשבילי) והם אמרו לי על קלארקס, והחברה הנ"ל נראה לי שהיא בערך ברמה של בירקנשטוק והנעליים שלהם אורטופדיות וניתן למצוא מחירים של דגמים יפים ממש לא בשמים והאתרים שנותנים המלצות על נעליים ממליצים (גם) על שניהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה