עזרה דחופה... אפטר נסגר ולא שמר את הפרוייקט!

• הוסף לסימניות
יש מצב להגיע איכשהו למה שעבדתי וכביכול לא נשמר!?

• הוסף לסימניות
שמרת ונעלם? או שלא נשמר כלל.
אם זה היה שמור מתישהו ונעלם כמדומני שניתן לעשות שחזור, אם האפטר נסגר לפתע ולא שמרת כלל, נראה לי שלא נשארו עקבות, ואין דרך...
אם יש אפשרות בכל אופן אשמח ג"כ לדעת.

• הוסף לסימניות
:(
הייתי צריכה לעשות הכל מההתחלה.........
מטעויות לומדים. כך אומרים..
אבל נראה שאני עדין לא לימדתי את עצמי את הריפלקס של הCtrl+S
הגיע הזמן... תודה בכולופן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קליפ;628737:
:(
הייתי צריכה לעשות הכל מההתחלה.........
מטעויות לומדים. כך אומרים..
אבל נראה שאני עדין לא לימדתי את עצמי את הריפלקס של הCtrl+S
הגיע הזמן... תודה בכולופן

סתם עצה ידידותית:
יש אפשרת לעשות שמירה אוטומטית. את יכולה לכוון כל כמה זמן התוכנה שומרת לבד את הפרויקט. אני כייונתי כל 5 דקות שהוא ישמור...חוץ מזה שהרפלקס אצלי של ctrl+s עובד nonstop! ואת זה למדתי מנסיון של עיבוד עבודה שעשיתי!

• הוסף לסימניות
השמירה האוטומטית הרבה פעמים לא עובדת כמו שצריך. כדאי לעשות את זה אבל לא להסתמך על זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה