עזרה דחופה בהתקנת אינטרנט

• פותח הנושא srp
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ביצעתי כעת מעבר לחברת סינון נטפרי
ביחד עם זה הועברתי לתשתית וספק של 019
לצורך כך הייתי צריכה לקנות ראוטר חדש
קניתי ראוטר של חברת tplink
ואני לא מצליחה להתחבר
כעת בחנות אמרו לי שאני צריכה מודם ראוטר ולא ראוטר רגיל,
הגיוני? לא מבינה מה זה אומר בכלל, ואיך אני יודעת שאכן זו הבעיה?

אשמח לתשובה בהקדם :)
המון תודות

• הוסף לסימניות
מודם - מחבר אותך לתשתית של ה ADSL - דהיינו לקו טלפון
ראוטר - מכשיר ישודע לחבר כמה התקנים בו זמנית לרשת

בזק בדכ מביאים מכשיר משולב - מודם/ראוטר , בשפת ההמון קוראים לו ראוטר . אבל הוא מכיל גם את המודם.
ראוטר בלבד - נועד להתחבר למודם (כבלים / ADSL וכדו) ולשתף את החיבור לכמה התקנים.

תחזירי את ה TPLINK שקנית ותבקשי מודם ראוטר , של החברה הזאת או אחרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;2329189:
מודם - מחבר אותך לתשתית של ה ADSL - דהיינו לקו טלפון
ראוטר - מכשיר ישודע לחבר כמה התקנים בו זמנית לרשת

בזק בדכ מביאים מכשיר משולב - מודם/ראוטר , בשפת ההמון קוראים לו ראוטר . אבל הוא מכיל גם את המודם.
ראוטר בלבד - נועד להתחבר למודם (כבלים / ADSL וכדו) ולשתף את החיבור לכמה התקנים.

תחזירי את ה TPLINK שקנית ותבקשי מודם ראוטר , של החברה הזאת או אחרת.

המון תודה!
חיברתי את המודם הישן שהיה לי גם כן
וכך סגרתי על הפער של המודם
הסתדר!
שוב תודה

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכם.
אני הזמנתי ראוטר של בזק, וכבר באו פעמיים להגדיר אותו ולא הצליחו לחבר למחשב (נייד) על כן הטכנאי טוען שהבעיה היא בהגדרות המחשב.
ניסיתי לחבר את המחשב לנקודת אינטרנט במקום אחר ומייד החל לפעול והתחבר בקלות
אשמח לעעזרה דחופה איך אני מתקין את הראוטר למחשב או לחילופין איזו הגדרה במחשב יכולה למנוע מהראוטר של בזק להתחבר למחשב
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משה כ;2417511:
אשמח לעזרתכם.
אני הזמנתי ראוטר של בזק, וכבר באו פעמיים להגדיר אותו ולא הצליחו לחבר למחשב (נייד) על כן הטכנאי טוען שהבעיה היא בהגדרות המחשב.
ניסיתי לחבר את המחשב לנקודת אינטרנט במקום אחר ומייד החל לפעול והתחבר בקלות
אשמח לעעזרה דחופה איך אני מתקין את הראוטר למחשב או לחילופין איזו הגדרה במחשב יכולה למנוע מהראוטר של בזק להתחבר למחשב
תודה רבה
אם מוגדר ip או DNS ידני
או מחשב ישן שלא תומך בסוג הwifi של הראוטר

• הוסף לסימניות
המחשב של הטכנאי כן עובד עם זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה