עזרה דחופה במנגה

• הוסף לסימניות
למדתי מנגה באופן פרטי והצלחתי לא רע.
לצערי נטשתי אותה למספר שבועות עקב פרויקט דחוף ועכשיו שאני מנסה לחזור אני מגלה שמשהו תוקע אותי ולמרות שאני עושה לכאורה לפי הכללים. הציור ממאן להיצבע.
יש מישהו שמוכן להיכנס למחשב שלי ולעבור על ההגדרות כדי לחלץ אותי? זה יעזור לי ביותר תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
איזה גרסה?

• הוסף לסימניות
מה בדיוק לא הצליח? יש שכבה צבע שפותחים ועליה צובעים, זה לא עבד?

• הוסף לסימניות
זה מה שעשיתי. אבל הוא לא מגיב. לא נצבע ולא כלום

• הוסף לסימניות
זו יכולה להיות אחת מהאופציות הבאות:
1. כשפתחת את הקובץ, בדקת שהוא קובץ color צבעוני ולא monochrom שחור לבן
במקרה זה כל הקובץ יעבוד רק בצבעים של שחור לבן
2. במנגה יש שכבות מסוגים שונים, מלבד שכבת הסקיצות בשכבת הDRAW יש:
א. שכבת RESTER - שכבת צבע רגילה שבה אפשר לצבוע
ב. שכבת VECTOR -שבה אי אפשר לצבוע רק לצייר בעט צבעוני
במקרה זה כשמנסים לצבוע מופיע שלט של אין כניסה
משהו משניהם נשמע מוכר?

• הוסף לסימניות
אולי עבר לך בטעות לאפשרות לצביעה בצבע שקוף בארגז הכלים מצד שמאל למטה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה