לשאול על סינון אם יש אינסטגרםברימון יש אפשרות לאינסטגרם?
אוקיילשאול על סינון אם יש אינסטגרם
זה בערך כמו שתשאלי "בהכשר רבנות יש בשר ברוטב חלבי"? (בהשוואה קיצונית ולא קשורה כמובן, רק בשביל הרעיון...)
בכיף...אוקיי
עזרת לי
תודה
אולי יש אפשרות לאינסטגרם במחשב (המחשב ללא סינון) ואז אין צורך בסמארטפון?לשאול על סינון אם יש אינסטגרם
זה בערך כמו שתשאלי "בהכשר רבנות יש בשר ברוטב חלבי"? (בהשוואה קיצונית ולא קשורה כמובן, רק בשביל הרעיון...)
אני לא כזה מתמצאת אבל מה זה משנה?אולי יש אפשרות לאינסטגרם במחשב (המחשב ללא סינון) ואז אין צורך בסמארטפון?
ככה העבודה מסתכמת נטו במחשב,אני לא כזה מתמצאת אבל מה זה משנה?
לדעתי רק הסיבה השניה נכונה. כלומר שסמארטפון יותר נגיש,ככה העבודה מסתכמת נטו במחשב,
בלי אפשרות לסמארטפון פרוץ שאפשר להיכנס דרכו לכל תוכן שהוא
וברור שיש הבדל אדיר בין מחשב פרוץ לסמארטפון
דווקא אני מסכים, זה הבדל אדיר, אני גם צריך רשתות חברתיות לצורך העבודה שלי, פעם לא היה לי שום סינון, היום על הפל שלי יש עסקן והמחשב פתוח, זה בהחלט בהחלט הבדל אדיר, אין מה להשוות. קחי בחשבון שזה הרבה פחות נוח לעבוד על רשת חברתית מהמחשב! היום אני נמצא ברשתות הרבה פחות ונטו נטו לצורך העבודה.ככה העבודה מסתכמת נטו במחשב,
בלי אפשרות לסמארטפון פרוץ שאפשר להיכנס דרכו לכל תוכן שהוא
וברור שיש הבדל אדיר בין מחשב פרוץ לסמארטפון פרוץ
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים