עזרה דחופה בעניין פורמייקה

• הוסף לסימניות
בתור מעצבת מתחילה חסר לי עדיין ידע בתחומים מסויימים....
אחד מהם הוא כזה:
אני אמורה להיפגש היום עם לקוחות לבחירת פורמייקה למטבח מהקטלוג של פורמקס
אני מבינה שיש את הדגמים היקרים יותר ויש את הסטנדרט
אבל איך אני יודעת מה בסטנדרט ומה מעבר?
שאלתי בחברה ואמרו לי להסתכל על הפורמייקות, ושהסידרה של ABET היא יקרה יותר.
אבל אני עדיין לא בטוחה.
קיבלתי מהם כל מיני דוגמיות מאוגדות בשרשראות כאלו. זה הפורמייקות הרגילות? יש גדולות יותר ויש קטנות יותר, זה אותו רעיון? או שיש הבדל בין הקטנות לגדולות?
אנא עזרתכם!
ומחילה על שאלת התם שלי...
אה ועוד דבר בעניין אבן קיסר- האם מה שמוגדר כ "בייסיק"- 6 דגמים, זה באמת הדגמים הזולים ביותר?

• הוסף לסימניות
לגבי קטלוג פורמקס: על כל חתיכה מופיע כיתוב לפי סוג הדגם.
על אבט כתוב ABET
ועל ננו מופיע NANO.

ננו הרבה יותר יקר, האבט פחות יקר אבל לדעתי עדיף, מאד אוהב לעבוד איתו.
לא אצל כל הנגרים מוסיפים מחיר על בחירה של אבט.

אין הבדל בגודל הדוגמיות בפורמייקה העיקר הסוג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה