כללי עזרה דחופה בפוטושופ:

• הוסף לסימניות
איך עושים "תבליטים ומספור" (נקודות, לא מספרים ולא אותיות) בפוטושופ? תקועה עם עבודה... תודה!!

• הוסף לסימניות
ב"ה

למה לא לעשות זאת בוורד ואח"כ העתק הדבק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה דרליך;1284029:
ב"ה

למה לא לעשות זאת בוורד ואח"כ העתק הדבק

העתק הדבק מוורד לפוטושופ? איך עושים זאת??

• הוסף לסימניות
הדרך הנכונה היא לייצר את הרקע בפוטושופ לשמור כג'ייפג ולייבא ללתוכנה כמו אינדיזיין או אילוס' ושם להוסיף כיתוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלב ודבש;1284094:
הדרך הנכונה היא לייצר את הרקע בפוטושופ לשמור כג'ייפג ולייבא ללתוכנה כמו אינדיזיין או אילוס' ושם להוסיף כיתוב

הדרך הנכונה שייכת למקצוענים...

אני רק חובבנית, אין לי ידע באינדי' ולא באילוס'- בקיצור,

אפשר או שאי אפשר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1284111:
הדרך הנכונה שייכת למקצוענים...

אני רק חובבנית, אין לי ידע באינדי' ולא באילוס'- בקיצור,

אפשר או שאי אפשר?

לא נראה לי שאפשר בפוטושופ
פוטושופ זוהי תכנה לעיבוד תמונות ולא לעריכת טקסט...

• הוסף לסימניות
ב"ה

עשו את כל העריכה על וורד או פאוורפוינט ואח"כ לבחור הכל CTRL C ואח"כ נכנסים לפוטושופ CTRL V
הוא מגיע עם רקע לבן אח"כ יש את כלי הבחירה שבוחר את הרקע הלבן ומורידים אותו

יותר טוב הוא לעשות העתק הדבק בפאוורפוינט הדבקה מיוחדת כתמונה וינדוס ואח"כ בעכבר קליק ימני שמירה כתמונה בפורמט PNG ואז מכניסים את הקובץ PNG לתוך הפוטושופ ע"י גרירה והכל שקוף וטוב

• הוסף לסימניות
לא צריך כלי בחירה בשביל להוריד רקע לבן,
אפשר לבחור את השכבה ולתת לה שיטת שילוב מולטיפלי - וכך הרקע הלבן יורד בצורה מקצועית וחלקה הרבה יותר

(שיטות שילוב בוחרים בתפריט שבחלון השכבות בצד שמאל למעלה.)

• הוסף לסימניות
בדרך פרימיטיבית פשוטה אפשר לשים בתחילת כל שורה עיגול בפונט WINDGDINGS, אחריו רווח ואח"כ הטקסט.

• הוסף לסימניות
או להוסיף צורה בכל במאגר הצורות הקיים בפוטו שופ

• הוסף לסימניות
אין שום בעיה עם העתק הדבק מוורד לפוטושופ
יש לך את הרשימה כבר בפוטושופ? כל מה שאת צריכה זה לעשות בוורד העתק לעיגול הקטן של הבולט, ולהדביק בפוטושופ לתחילת אחת השורות, ואח"כ לשכפל. נכון, זו עבודה קצת סיזיפית. עדיף באינדי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה