עזרה דחופה ברוויט

• הוסף לסימניות
ניסיתי להכנס לתכנה וזה ההודעות שקופצות לי,
מישהו יודע מה אני צריכה לעשות ואיך ממלאים את דוח הדיווח?
בעיה ברוויט.png
בעיה ברוויט 2.png

• הוסף לסימניות
כנראה שהוא לא קורא נכון את הרישיון
אני יכול לעזור לך משו שיסדר לך את הרישיון חד פעמי
אבל לא תוכל לעשות הפעלה מחדש למחשב כי זה יאפס את הרישיון
בשליטה מרחוק

• הוסף לסימניות
מה זה אומר חד פעמי ושאני לא אוכל לעשות הפעלה מחדש?
זה משהו זמני?
אני אשמח לדעת למה זה כותב לי את ההודעה הזאת...
תודה על העזרה!

• הוסף לסימניות

מה זה אומר חד פעמי ושאני לא אוכל לעשות הפעלה מחדש?
זה משהו זמני?
אני אשמח לדעת למה זה כותב לי את ההודעה הזאת...
תודה על העזרה!
לפי דעתי והיכרותי עם התוכנה , זה ממש לא בעיה של רישיון!
ההודעה הראשונה בעצם כותבת:
"אירעה שגיאה בלתי ניתנת לשחזור. התוכנית תופסק כעת. כל הנתונים שלך נשמרו לאחרונה, כך שאין צורך ליצור קובצי שחזור.
בחר עזרה או הקש F1 לקבלת מידע נוסף על גורמים אפשריים לשגיאות בלתי ניתנות לשחזור."

וההודעה אח"כ מלמדת שכנראה היה לתוכנה מידי כבד הקובץ(אן שלמחשב היה מידי כבד ולא נתן לתוכנה לעבד את הקובץ כראוי) ונותן לך אופציה לדווח על כך לאוטודסק(שאם זה בעיה שלהם מבחינת תוכנה הם יטפלו בזה),
הפתרונות הם- אם זה קובץ עם תוכן כבר וזה באמת כבד לתוכנה או לעשות פורג' ולנקות את הקובץ,
או לחכות קצת אולי זה באמת בעיה זמנית,
או פשוט לנסות על מחשב אחר......

ולגבי המילוי של הדוח דיווח
את כותב/ת את המייל שלך (שנרשמת דרכו לאוטודסק?!) ולמטה את כותב/ת הערות אם יש לך על הבעיה,
ופשוט שולחת.....
צילום מסך 2022-03-23 191619.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה על התשובה המפורטת...
שלחתי לאוטודסק פניה והם עדיין לא ענו.
זה כתב לי את ההודעה אחרי שפתחתי קובץ מסויים, יכול להיות שהוא היה מדי כבד, אבל אח"כ ניסיתי לפתוח את התכנה רגיל בלי שום קובץ ועדיין זה כתב לי את אותה הודעה.
אגב, פתחתי את אותו קובץ במחשב פחות חזק משלי ולא קרה כלום...
יש פתרון לדבר הזה?

• הוסף לסימניות
פתרון למה, לקובץ או לתוכנה?!
לקובץ לעשות פורג' ככה:
1648059638770.png

יפתח לך החלונית הזאת: (מה שהדגשתי בצהוב זה הכמות של הפריטים ללא שימוש בתוכנה )
1648059717109.png

וככה לעשות את כל התהליך כמה פעמיים עד שהמספר קבצים עומד על 0.
רק לתשומת ליבך
אם יש לך שם משפחות שאת רוצה להשתמש בהן והן לא נמצאות לך כרגע בתוכניות הן תמחקנה ותצטרכ/י להביא אותם מחדש כנראה שיש איך להתגבר על זה רק שלא התעמקתי בזה.....
ולגבי התוכנה אולי לנסות להתקין אותה מחדש....
אם יש לך את האפליקציה הזאתי: דרך אגב האפליקציה עודכנה אצלי היום לסמל חדש.....
1648060254144.png

זה די פשוט להסיר ולהתקין מחדש.......

• הוסף לסימניות
אני צריכה פתרון לתכנה.
הרוויט שהורדתי לסטודנטים כאילו נחסם, א"א לפתוח שם גם קבצים לא כבדים.
יש לי רוויט 2019 שטכנאי התקין לי והוא עובד מצויין...

אם אני אסיר ואתקין מחדש זה יעבוד? כי שמעתי ממשהו שמחק וניסה להתקין עוד פעם וזה כתב לו שהתכנה קיימת.

• הוסף לסימניות
תלוי איך תסירי, אם תמצאי את כל הקבצים של התוכנה במחשב התוכנה תמחק לחלוטין אם לא....
הכי פשוט דרך לוח הבקרה בד"כ זה מסיר לגמרי אבל אני לא רוצה לקחת אחריות על זה.....
וכל הסיפורים הללו על תוכנות שלא הצליחו להסיר שמעתי רק על תוכנות שהותקנו ע"י טכנאים ולא עם רישיון ממשי מהחברה עצמה.
וסתם מעניין לא נהיה לך בעיה עם זה שיש לך תוכנה "גנובה" מטכנאי, ברגע שהורדת את התוכנה הרשמית עם הרישיון סטודנט?, כי בד"כ התוכנה "הגנובה" דורשת רישיון כשיש רישיון תקני על המחשב....

• הוסף לסימניות
אוקי תודה!
ולא , לא עשה לי שום בעיה, התכנות הגנובות עובדות מצויין,
אולי בעצם זה הבעיה בתכנה עם הרשיון?

• הוסף לסימניות
למה, זה משהו חדש אצלך התוכנה עם הרישיון סטודנט?

• הוסף לסימניות
יש קובץ שבלחיצה אחת פורץ את כל הגירסאות של אוטודסק
אבל הוא קצת מציק כי כל פעם אחרי עידכונים או הפעלה מחדש (לא כיבוי והדלקה אלא דווקא הפעלה מחדש צריך להפעיל אותו שוב
אם זה מעניין אשלח רק תכתבו לאן

• הוסף לסימניות
כן אני אשמח שתשלחו לי למייל dardas8251 שטרודל ג'ימייל.....
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה