עזרה דחופה- בתחום היודאיקה

• הוסף לסימניות
שלום לכולכם.
אני צריכה לאייר דוגמאות שיהוו עיטורים לרקמה על טליתות, כיסויי חלות וכו'
העיטורים צריכים להיות בסגנון מפואר ואלגנטי.
שאלותיי:
מאיפה אוכל להשיג השראות טובות ורעיונות לדברים האלו?
איך אני עובדת? (מציירת סקיצה על נייר??)
בחיים לא התעסקתי בתחום הזה וגם לא למדתי אותו- אבל אני מאד אוהבת את זה.
אשמח אם תוכלו לעזור לי כמה שיותר מהר!!!!!!
תודה

• הוסף לסימניות
אולי בספרים של אורנומנטיקה- יש למי שמתעסקת עם ציורי קלף. (נראה לי שא"א להשיג בארץ)

• הוסף לסימניות
השראה

אולי זה יתן לך השראה..

קבצים מצורפים

• CCF13072011_00000.jpg
    KB 729.6 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
?

נכתב ע"י אריה101;715127:
אולי זה יתן לך השראה..
אל תגיד לי ששרבטת את זה על הרגע!! האם אתה גם מתעסק בתחום זה?(יודאיקה) יפה מאד!

• הוסף לסימניות
שאלה דחופה: האם יש קורס קצר כלשהו שאוכל להתמקצע באיור דווקא למטרה הזו??
אם יש כזה דבר, אשמח אם תספרו לי על כאלו מקומות!! תודה!!

• הוסף לסימניות
יש קורסים ליודאיקה, בהם לומדים איור על קלף ותאוריה על תולדות האומנות..
אמנם זה לא ספציפית לתחום זה, אבל אפשר ללמוד הרבה על סגונות שונים, ועל בניית אלמנטים.
איפה לומדים? חיה שושן, מנוחה ינקלביץ, חסיה לשינסקי...אין לי פרטים יותר מזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימה19;720662:
אל תגיד לי ששרבטת את זה על הרגע!! האם אתה גם מתעסק בתחום זה?(יודאיקה) יפה מאד!
כמובן שלא ברגע.. ולא אני לא מהתחום סתם תחביב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה