עזרה דחופה בתכנון המטבח

• הוסף לסימניות
צריכה את עזרתכן הדחופה בענין המטבח, יש לי נישה במטבח שאין לי אפשרות להוריד שם את הקיר זה קיר תמיכה הבו רעיונות מה אפשר להכניס בנישה הזו כדי שלא יתפוס מידי הרבה מקום בחלל אח"כ ששם מתחילים הארונות .

תודה מראש לכל העוזרים והמסייעים.

קבצים מצורפים

• תוכנית בניה A3.pdf
    KB 63.5 · צפיות: 101
  • הוסף לסימניות
את מדברת על הקיר מיד בכניסה ?
מה אורכו ?
בעיקרון הייתי שמה שם מקרר או תנור + ארון מזווה
אבל, צריך לראות את התוכנית הכללית של המטבח כדי להבין מה מתאים
או על הקיר שמאחורי השירותים ?
אם יש שם בהמשך ארונות למה שהשיש לא יתחיל מהקצה ויהיה שם חזית דמי של נשלף לתבלינים וכדומה
אבל שוב חסרה כאן תוכנית בסיסית

• הוסף לסימניות
צורף קובץ עם התוכנית הכללית של המטבח
תודה

• הוסף לסימניות
עדיף להעלות פתוח, שיהיה קל לעזור...

בניה.JPG

• הוסף לסימניות
קשה מאוד לענות כשאין תוכנית מטבח,
יש לך תוכנית ואת לא יודעת מה להוסיף? או שאת שואלת מה מתוך הדברים שצריכים להיות במטבח יכולים להיכנס שם?

• הוסף לסימניות
אני שואלת מה מתוך הדברים שצריכים להיות במטבח יכולים להיכנס שם?

• הוסף לסימניות
איזה קיר בדיוק את מדברת?
כשנכנסים למטבח שמאלה? קיר 101?
או ימינה האדום?
תסמני שנוכל לעזור.

• הוסף לסימניות
האמת, שלעניות דעתי לא ניתן לענות על שאלתך,
כיון שאין לנו שום מידע לגבי סגנון המטבח, מה הוא מכיל וכו'.
המעצבת שלך אמורה לתת לך מענה על כל נישה ופינה שאינה מסתדרת...
אחרי שיהיה לך תוכנית נוכל לייעץ אם יש צורך בשינויים וכד'
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אם את יודעת איפה ממוקמים הארונות וכד... תרשמי הכל ועדיף בשרטוט, וננסה לעזור.

• הוסף לסימניות
תעלי תכנית מטבח מפורטת

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הייתי שמה שם ספסל בצורת ר, שממשיך לקיר ליד, ושלחן.

• הוסף לסימניות
עוד דבר..
הייתי עושה קיר נייד בין המשרד לסלון כדי לנצל את החלל בשבת

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על העזרה ,בסוף הבאנו מהנדס והוא אמר שזה לא חגורה והורדנו את הקיר הזה ....
אבל בכל אופן תודה ענקית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה