עזרה עזרה דחופה ב FortiClient

• הוסף לסימניות
שלום.
מתחברת מהבית לעבודה דרך FortiClient
אך אני מתחברת ואחרי כמה שניות זה מתנתק ושוב מחזיר אותי לרשום את הסיסמה ומתחבר ושוב מתנתק
בעבודה אומרים לי שהכל בסדר בהתקנה והבעיה אצלי ,מראה שיש קליטה ונטפרי אמרו שמצדם גם אין בעיה
אמרו לי אולי ראוטר יעזור אני עובדת עם סטיק הבעיה שלהתקין ראוטר לוקח כמה ימים ואין לי אפשרות לחכות
אני מושבתת ומפסידה ימי עבודה מי יכול להושיע אותי?
תודה מראש לכל העונים

• הוסף לסימניות
את יכולה לבדוק אם זה בגלל ניתוקים בצורה כזו:
- תפתחי cmd
- תכתבי: ping 4.4.4.4 -t
זה יכתוב לך שורות ברצף.
- תבדקי שם אם יש לך שורות שרשום request timed out
אם כן - לכאורה זו הסיבה.
- תעצרי את הפקודה (ctrl + c)

• הוסף לסימניות
את יכולה להעלות לפה או להשאיר כתובת מייל

• הוסף לסימניות
תודה רבה

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2023-02-15 114304.png
    צילום מסך 2023-02-15 114304.png
    KB 40.4 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
סליחה, טעיתי.
הפינג הוא ל8.8.8.8:
ping 8.8.8.8 -t.
נסי את זה

• הוסף לסימניות
זה נראה בסדר אבל את צריכה לראות בפינג רציף (להוסיף -t)
בגלל שאם זה ניתוקים, לא תמיד רואים אותם יד אבל כל ניתוקון מנתק את הפורטי קליינט

• הוסף לסימניות
אולי תשאירי כתובת מייל או מספר טלפון?
אם זו בעיה של קליטה, ייתכן בהחלט שזה הגורם לניתוק מהפורטי.
(אגב בעיה של ניתוקים יכולה להיות גם באינטרנט בתשתית בספקים מסויימים)
א"א לדעת מהאויר אם יש בעיה של ניתוקים, אפשר בהחלט לקבל אינדיקציה מסוימת מבדיקה של פינג רציף במשך כ1/4 שעה.
שוב הוראות:
פותחים CMD
כותבים ping 8.8.8.8 -t
נותנים לזה לרוץ במשך כרבע שעה או עד שרואים request timed out
אם ראינו הודעה כזו, מסתבר שזו הבעיה (או לפחות חלק ממנה...).

• הוסף לסימניות
שלום.
מתחברת מהבית לעבודה דרך FortiClient
אך אני מתחברת ואחרי כמה שניות זה מתנתק ושוב מחזיר אותי לרשום את הסיסמה ומתחבר ושוב מתנתק
בעבודה אומרים לי שהכל בסדר בהתקנה והבעיה אצלי ,מראה שיש קליטה ונטפרי אמרו שמצדם גם אין בעיה
אמרו לי אולי ראוטר יעזור אני עובדת עם סטיק הבעיה שלהתקין ראוטר לוקח כמה ימים ואין לי אפשרות לחכות
אני מושבתת ומפסידה ימי עבודה מי יכול להושיע אותי?
תודה מראש לכל העונים
פרסמת נעליים למכירה אשמח לקבל את המספר שלך [אין לי דרך אחרת להשיג אותך]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה