עזרה דחופה! האוזניות במחשב הנייד הפסיקו לעבוד ללא כל הסבר!

• הוסף לסימניות
כל קובץ שאני פותח אני שומע ברמקולים, למרות שהאוזניות מחוברות.

היות שהמחשב לא עבר שום טלטול משמעותי, והאוזניות עובדות מצוין בכלים אחרים, אני נוטה לחשוב שמשהו בהגדרות נדפק.
ניסיתי כבר להפעיל מחדש, לא עזר.
ניסיתי גם לשחק בהגדרות עד כמה שידי מגעת (וזה לא הרבה...).

אשמח מאד לכל עזרה. בדחיפות.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
מה מוגדר לו בoutput של השמע?
האוזניות?

• הוסף לסימניות
מקש שמאלי על האייקון של השמע במחשב
אמור להביא את הרשימה של ההתקנים המחוברים
תראה אם יש לך אפשרות לשנות (בלחיצה על החץ)

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון לזה?
שמע.JPG

• הוסף לסימניות
מקש שמאלי על האייקון של השמע במחשב
אמור להביא את הרשימה של ההתקנים המחוברים
תראה אם יש לך אפשרות לשנות (בלחיצה על החץ)

פה אני כלל לא רואה משהו אחר חוץ מהספיקר'ז.
וגם לא אפשרות של ללחוץ בחץ.

אולי יש בעיה בפלט צליל. כמו שכתבו כאן (רק הפוך). אבל איני יודע איך להגיע להגדרות האלו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מאמין שמדובר באוזניות חוטיות שמחוברות בכבל AUX כזה
אז זה לא בהכרח אמור להופיע כהתקן נוסף בגלל שזה לכאורה משתמש באותו התקן קול כמו הרמקולים המובנים.
אני חושב שאתה צריך לנסות את האוזניות האלו במכשיר אחר לבדוק שהם לא התקלקלו, וכן תנסה לחבר אוזניות אחרות למחשב ותבדוק אם הם עובדים.
1685903030551.png

• הוסף לסימניות
מאמין שמדובר באוזניות חוטיות שמחוברות בכבל AUX כזה
אז זה לא בהכרח אמור להופיע כהתקן נוסף בגלל שזה לכאורה משתמש באותו התקן קול כמו הרמקולים המובנים.
אני חושב שאתה צריך לנסות את האוזניות האלו במכשיר אחר לבדוק שהם לא התקלקלו, וכן תנסה לחבר אוזניות אחרות למחשב ותבדוק אם הם עובדים.
צפה בקובץ המצורף 1389945
אתה צודק.
בדקתי והן עובדות.

אין לי כרגע אוזניות אחרות לבדוק איתן.
אתה חושב שהיציאה פשוט התקלקלה פיזית? או שמשהו בעייתי בהגדרות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה