עזרה דחופה! האוטלוק לא נפתח ואני צריכה אותו דחוף!!!!!!!

• הוסף לסימניות
מה עושים? האוטלוק כותב לי הודעת שגיאה שהוא לא יכול להפתח (בהתחלה הוא נפתח אבל לא נתן לשלוח) כיביתי את המחשב והדלקתי ושום דבר לא עוזר, בבקשה תעזרו לי יש לי שם דברים מאד חשובים :(:(:(:(:mad::mad::mad::mad::(:(:(:(:(:(

קבצים מצורפים

• שגיאה.jpg
    KB 196.6 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
קודם כל לעשות את מה שהוא אומר בהודעה. אחרי זה צריך לבדוק שתיקיית הקבצים של האאוטלוק לא שוקלת יותר מ 2 GB.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי דרומי;454259:
קודם כל לעשות את מה שהוא אומר בהודעה. אחרי זה צריך לבדוק שתיקיית הקבצים של האאוטלוק לא שוקלת יותר מ 2 GB.
זהו, שלא הבנתי מה אני אמורה לעשות, וכן איפה אני בודקת כמה תיקית הקבצים שוקלת? ואיך אני יכולה למחוק קבצים כשהאוטלוק סגור?

• הוסף לסימניות
התיקיה שהוא כותב לי לצאת ממנה בכלל לא היתה פתוחה, עכשיו נכנסתי אליה ואני רואה שהקובץ של אאוטלוק שוקל 12.7GB
מה לעשות???????

• הוסף לסימניות
המחשב שלי>כונן C>פרוגרם פיילס>מייקרוסופט אופיס>אופיס 12/11>שם יש קובץ בצורה של מעטפה קרועה לשניים בשם scanpst יש להפעיל את התוכנה (יתכן שתעלה אזהרה כל שהיא ויש לאשר). יקח לזה זמן ואין אפשרות לעצור את זה באמצע. במהלך הכניסה לתיקיות יתכן שיופיעו שאלות אם להציג קבצים מוסתרים ויש לאשר. זה לתיקון. את גודל הקובץ נבדוק בהמשך.
אודה לעדכון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי דרומי;454281:
המחשב שלי>כונן C>פרוגרם פיילס>מייקרוסופט אופיס>אופיס 12/11>שם יש קובץ בצורה של מעטפה קרועה לשניים בשם scanpst יש להפעיל את התוכנה (יתכן שתעלה אזהרה כל שהיא ויש לאשר). יקח לזה זמן ואין אפשרות לעצור את זה באמצע. במהלך הכניסה לתיקיות יתכן שיופיעו שאלות אם להציג קבצים מוסתרים ויש לאשר. זה לתיקון. את גודל הקובץ נבדוק בהמשך.
אודה לעדכון.
אלפי תודות, זה הצליח!!!! :):):):):):):)
רק שתדע שזה חסד עצום, תזכו למצוות.

בקשר לגודל הקובץ הפתרון הוא למחוק הודעות? יש לי שם המון קבצים מצורפים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;454269:
עכשיו נכנסתי אליה ואני רואה שהקובץ של אאוטלוק שוקל 12.7GB
מה לעשות???????
ברוך ה'. העונג כולו שלי...
ברור שהעקרון הוא למחוק הודעות וכמובן שהקבצים המצורפים מכבידים יותר מהודעות טקסט. אבל כדאי למחוק בזהירות כדי לא להתחרט עוד שבוע, אוי למה מחקתי את זה... קבצים מצורפים חשובים, אפשר לשמור באחד הכוננים ולמחוק מאאוטלוק.
והעיקר שתהיה שנה טובה וגמר חתימה טובה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה