מידע שימושי עזרה דחופה! האם קיים אופציה של פעילות פקס באמצעות מודם סלולרי?

• הוסף לסימניות
ברשותי מודם סלולרי שהתקשורת שבו מבוססת על סים סלולרי. אפשר לחבר אליו מכשיר טלפון ביתי ולקבל ולהוציא שיחות וכך מרויחים עלות זולה שקיימת בקו סלולרי אך באופציית שימוש דרך מכשיר טלפון ביתי רגיל.
כמו כן המודם מספק וואי פיי כאינטרנט אלחוטי לבית על בסיס הסים הנ"ל באם קיים עליו שירות אינטרנט.

אך לצערי יש במודם הזה חיסרון בולט והוא שאינו מאפשר קבלת ושליחת פקסים באמצעות הסים הסלולרי.

מישהו יודע האם קיים בכלל מודם סלולרי כזה שנותן שירות גם כקו פקס פעיל?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לשלוח פקס דרך המחשב.
כמו''כ אם יש לכם קו בזק אפשר לקבל פקס טו מייל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אבל זה בדיוק העניין. היה לי עניין לחסוך את עלויות קו בזק ביתי ולכן עשיתי את הקומבינה הזאת של קו סלולרי עם אפשרות השימוש במכשיר טלפון נייח הביתי. כמו כן אותו מכשיר מודם שנותן את הקו הסלולרי הוא מנפיק וואי פיי. ורק מה שנשאר לי חסר כאן זה אפשרות הפעלת מכשיר הפקס באמצעותו.
זה מאוד קריטי לי להשיג מכשיר כזה שיש בו את שני האופציות הנ"ל יחד עם מה שחסר לי והוא פעילות פקס

• הוסף לסימניות
אבל זה בדיוק העניין. היה לי עניין לחסוך את עלויות קו בזק ביתי ולכן עשיתי את הקומבינה הזאת של קו סלולרי עם אפשרות השימוש במכשיר טלפון נייח הביתי. כמו כן אותו מכשיר מודם שנותן את הקו הסלולרי הוא מנפיק וואי פיי. ורק מה שנשאר לי חסר כאן זה אפשרות הפעלת מכשיר הפקס באמצעותו.
זה מאוד קריטי לי להשיג מכשיר כזה שיש בו את שני האופציות הנ"ל יחד עם מה שחסר לי והוא פעילות פקס
אפשר דרך ווצאפ אם יש

• הוסף לסימניות
מה זה בוט? ואיך זה עובד בדיוק דרך הווצפ?
בוט =רובוט
מכניסים לאנשי הקשר(לא חובה)
ושולחים לו הודעה
לדוג' איזה מסמך ואז בהודעה חוזרת נשאלים מה לעשות במסמל ובוחרים שליחת פקס ומזינים מספר וכו

• הוסף לסימניות
⁦+972 55-984-7775⁩ זה בוט
איזה אדיר הדבר המדהים הזה. לא מאמין שלא ידעתי על קיומו עד היום.
כעת גיליתי את שלל האופציות שבו והוא פשוט אדיר. ממש מזכירה בחינם.
פקס, תזכורות, דף היומי, זמני היום, ועוד ועוד.
אליה תודה ענקית על העדכון.
אגב, אשמח אם תוכל להסביר לי איך מקבלים בו פקס?

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 995826
אחרי ששיתפתי מסמך כלשהוא תקפוץ לי הודעה מה ברצונכם וכו
ואז כשאלחץ יבוא המסך הבא
איזה אדיר הדבר המדהים הזה. לא מאמין שלא ידעתי על קיומו עד היום.
כעת גיליתי את שלל האופציות שבו והוא פשוט אדיר. ממש מזכירה בחינם.
פקס, תזכורות, דף היומי, זמני היום, ועוד ועוד.
אליה תודה ענקית על העדכון.
אגב, אשמח אם תוכל להסביר לי איך מקבלים בו פקס?
תכתוב קבלת פקס
ומיד תקבל בהודעה חוזרת מס פקס שפעיל ל24 שעות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה