עזרה דחופה! המון דרמה בפעולת שמירה במנגה!!!!!

• הוסף לסימניות
היי כולם
כמאיירים ומעצבים רבים, גם אני מכורה לctrl S, כלומר, שמירה אובססיבית כל הזמן.
אני אפילו לא מרגישה שאני עושה את זה. זה הרגל אוטמטי לפני ואחרי כל פעולה כמעט.
בימים האחרונים מנגה עושה משהו מוזר
השמירה כבדה ודרמטית מאוד!
כל לחיצה על שמירה, נראת כאילו כרגע סגרתי קובץ בגודל 10 מטר מרובע ו1000 רולציה.
לפעמים המסך משחיר והגדיל לעשות היום שהתוכנה נכבתה ונמחקו לי כל השינויים!!!

מה עושים? בלתי אפשרי לעבוד ברציפות ככה.

אשמח עם כל בדל של עזרה. חברים!!!

• הוסף לסימניות
הבעיה היא רק בקובץ הנוכחי?
ניסית לפתוח קבצים אחרים או קובץ חדש ולשמור?

• הוסף לסימניות
כל הקבצים

• הוסף לסימניות
אני מכירה את זה מתוכנה אחרת
ייתכן וזה וירוס

• הוסף לסימניות
לי קרה כך כשהשתלט לי וירוס על המחשב. בטעות לחצתי על עדכון לאנטי וירוס, ומאז התחילו הבעיות.
הטכנאי התקין לי אנטיוירוס חדש, והזהיר אותי אף פעם לא להיענות להצעות העדכון שקופצות על המסך.

• הוסף לסימניות
תנסי לכבות את המחשב ולהדליק אחר כך שוב. תראי מה קורה.
דבר נוסף שאולי יוכל לעזור באופן כללי שמירה אוטומטית.JPG - מנגה שומרת כל כמה זמן קבוע את קובץ - בקליפ סטודיו זה מגיעה ככה בלי שתגדירי מראש - לא בטוחה שגם במנגה, אבל מה שכן - גם במנגה וגם בקליפ - את יכולה להגדיר שישמר לך אוטומטי כל כמה דקות שאת רוצה. כך אולי תיפסק האובססיה הידועה.... :)

• הוסף לסימניות
תודה חברות!!!
אבדוק מול טכנאי.
ו-ציור וצבע, זה כבר טבוע לי בדם, לא נראה לי שזה יעזור....

• הוסף לסימניות
הצילו-----
זה מידבק.
תתרחקווווווווו

גם אצלי זה התחיל!!!

איזה 2-3 דקות ליצוא קובץ דליל פרטים בשחור לבן.
מה זה???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה