עזרה עזרה דחופה - העברת ילד חנ"מ למוסד לא בעיר מגוריו

• הוסף לסימניות
אין לי איך לשלוח באישי
אשמח שתכתבי לי לs0527141201 בגימייל

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לקשר בינינו בהודעה אישית?
יש לי מידע חשוב עבורה.

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@ח.ג.ג'. תודה על ההצעה, ננסה לפנות אליהם!
אבל ראיתי שבהגדרה של העמותה שלהם, הם עוזרים לילדים עם אוטיזם, יש לך מושג אם הם עוזרים גם לילד עם בעיות תקשורת בלי אוטיזם?
סורי, "בעיות תקשורת" זה בדרך כלל שם למשהו על רצף האוטיזם אז הנחתי שלזה את מתכוונת.
אני מאמינה שאם תתקשרי לאלו"ט ותגידי שאת צריכה עזרה עבור ילד עם בעיות תקשורת לא יטרקו לך את הטלפון. יש דברים שהם משותפים לכל החנ"מ ובהם הניסיון של אלו"ט יכול לעזור, ויש דברים שהם ספציפיים לכיתות תקשורת ואולי לא יהיו רלוונטיים לסוגים אחרים של חינוך מיוחד.
יש גם עמותות נוספות שעוזרות בדברים מסוג התמודדות עם הרשויות. נדמה לי שלעמותת "קשר" יש שירות סיוע מהסוג הזה, ואני די בטוחה שיש עוד אבל לא מצליחה להיזכר בשמות כרגע.

• הוסף לסימניות
פנינו למוסד בעיר סמוכה, אבל הם אמרו לנו שצריך אישור של העיריה קודם, אז קצת מוזר...
נכון. אישור של העירייה שלהם, המקבלת. ואם את משלמת מיד או חותמת שאת מתחייבת לשלם אגרת תלמידי חוץ הם יאשרו לביה"ס תקבל אותו.
יכול להיות שהעירייה המקבלת תבקש אישור מהעיריה שלכם. ואז תעני שלא מאשרים לך ולכן את משלמת בעצמך את ההסעות ואגרת תלמידי חוץ. (האישור המבוקש הוא על כך שיעבירו את התשלום)
השאלה היא האם אנחנו נכניס למוסד ונשלם את האגרת חוץ ואת ההסעות, האם זה לא יפגע בנו ביכולת לדרוש את זה אחר כך מהעיריה? אפילו בשביל השנים הבאות.
בעיקרון לא יפגע. אצלנו (קצה העולם. לא קשור למיקום שלכם) הורה שרוצה לשלוח ללימודים במקום אחר חותם שהוא מוותר על הסעות.
אם לא חתמתם על כלום, ולקחתם הכל על עצמכם, אין שום סיבה שלא תוכלו לדרוש את זה בשנה הבאה. אבל גם אין סיבה שתגרום לעירייה לשלם בשנה הבאה...

• הוסף לסימניות
אני מגיעה התחום ורוצה לעשות לך קצת סדר:
לכל תלמיד חנ"מ יש אבחנה.
לפי האבחנה הזאת העירייה, ומשרד החינוך משבצים את התלמיד למסגרת שמתאימה לו.
ודאי שיש מציאות שתלמידם נוסעים מחוץ לעיר.

מה האבחנה של הילד?
אם אין לו אבחנה של asd- תקשורת הוא לא יוכל ללמוד בבתי ספר של תקשורת.
מה האבחנה של הבית ספר הנוכחי שלו?

אתה יכול לפנות לפיקוח של בית הספר ולשקף למה אתה חושב שהילד לא התקדם.
אם יש לך הוכחות שהילד שלך ברגרסיה תביא את הכל.
תעשו פגישה עם הנהלת בית הספר, הפיקוח, העירייה, הקב"ס והרשות.
ושם יתנו לך מענה, יתכן וישבצו בבית הספר מחוץ לעיר.

אפשר לפנות אליי בפרטי ואולי אוכל לעזור.. אני מכירה מקרוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה