עזרה עזרה דחופה לגבי פיטורין בזמן הריון

• הוסף לסימניות
עכשיו התקשרה אלי מחברת כוח האדם והציעה לי כל מיני משרות לא רלוונטיות( רחוקות מאוד מאוד ובלי היברידיות בכלל ) אמרתי שזה לא טוב לי, והיא אמרה לי שבעקבות כך שאין להם משרה הם צריכים לפנות לממונה לחוק עבודת נשים ולבקש ממנו אישור לפטר אותי
( יש לציין שאני עדיין מועסקת אצל הלקוח עד סוף השנה הלועזית )
היא שלחה לי מכתב ובקשה ממני לאשר אותו

בהמשך לשיחת שימוע שהתקיימה ביום XXXXXXX , ובהמשך לכך שלחברה אין משרות פנויות בתחומך
ולאחר ששקלנו בכובד ראש את דברך ואת מכלול הנסיבות והנתונים, הרינו להודיעך כי בכוונת החברה לפנות לממונה על חוק עבודת הנשים בבקשה לקבלת היתר לפיטורייך, בהתאם לסעיף 9 )א( לחוק עבודת הנשים,
תשי"ד- 1954

השאלה שלי אם לאשר את המכתב? או אם יש אופציה לנסות לעכב אותם, כי אני אמורה לצאת בערך עוד כחודשיים.
וגם אם יש כאלה שעברו תהליך כזה, של אישור ממשרד העבודה - כמה זמן זה לוקח? האם הם אמורים לפנות אלי? האם יש משהו שאני יכולה להגיד להם שיגרום להם לאסור את הפיטורים?

• הוסף לסימניות
לא יודעת,
אבל מה שבטוח שכדאי לבקש ממנה את רשימת המשרות המוצעות כולל כתובת וציון אם היברידי או לא.
את יכולה להגיד שאת רוצה להתייעץ עם בעלך או ווטאבר..
ככה שגם אם יפטרו , אולי תוכלי להצביע על הרעת תנאים..

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה להבין איך זה חוקי לפטר בזמן ההריון?
@אקספלורר פנית לאיזה עו"ד?

• הוסף לסימניות
עכשיו התקשרה אלי מחברת כוח האדם והציעה לי כל מיני משרות לא רלוונטיות( רחוקות מאוד מאוד ובלי היברידיות בכלל ) אמרתי שזה לא טוב לי, והיא אמרה לי שבעקבות כך שאין להם משרה הם צריכים לפנות לממונה לחוק עבודת נשים ולבקש ממנו אישור לפטר אותי
( יש לציין שאני עדיין מועסקת אצל הלקוח עד סוף השנה הלועזית )
היא שלחה לי מכתב ובקשה ממני לאשר אותו

בהמשך לשיחת שימוע שהתקיימה ביום XXXXXXX , ובהמשך לכך שלחברה אין משרות פנויות בתחומך
ולאחר ששקלנו בכובד ראש את דברך ואת מכלול הנסיבות והנתונים, הרינו להודיעך כי בכוונת החברה לפנות לממונה על חוק עבודת הנשים בבקשה לקבלת היתר לפיטורייך, בהתאם לסעיף 9 )א( לחוק עבודת הנשים,
תשי"ד- 1954

השאלה שלי אם לאשר את המכתב? או אם יש אופציה לנסות לעכב אותם, כי אני אמורה לצאת בערך עוד כחודשיים.
וגם אם יש כאלה שעברו תהליך כזה, של אישור ממשרד העבודה - כמה זמן זה לוקח? האם הם אמורים לפנות אלי? האם יש משהו שאני יכולה להגיד להם שיגרום להם לאסור את הפיטורים?
מבחינה חוקית -
היא צריכה אישור שלך כדי לפנות לממונה על העבודה?
למה היא מבקשת אישור שלך?

• הוסף לסימניות
אני בהריון ועובדת אצל לקוח דרך חברת כ"א במשך שנה בתחום המיחשוב.
לפני שלוש חודשים הלקוח הודיע לי שהוא רוצה לפטר אותי, אמרתי להם שאני בהריון - לפי מה שביררתי אז וכך גם העברתי להם אסור גם לחברת כ"א וגם ללקוח לפטר אותי.

אתמול החברת כ"א זמנו אותי לשימוע מולם, הם הודיעו לי שהלקוח מבקש לסיים את ההתקשרות איתם לגבי, מה שאומר שהוא מפסיק להעסיק אותי.
כשנסיתי להגיד להם שאסור ללקוח לפטר אותי הם אמרו לי שהלקוח לא מפטר אותי, אלא הם פשוט מסיימים את ההתקשרות מולם ולפי החוזה בינהם הם חייבים להענות לבקשה.
כרגע הבנתי מהם שאחרי השימוע אני אשאר עובדת שלהם(של החברת כ"א) כי להם אסור לפטר אותי, אבל אין לקוח שמשלם, כך שאני לא אקבל משכורת, בעצם מפילים אותי בין הכסאות.
רציתי לדעת האם יש מישהו שמבין בנושא שיכול לייעץ לי? או אם תוכלו להכיר לי עו"ד שיוכל לסייע לי? וכן איך להתנהג בשימוע ומה לעשות באופן כללי.

תודה.
לא ברור מה זה ממשיכה להעסיק ללא שכר
זה תכלס פיטורין ונשמע ממש עברה על החוק
לפי הידוע לי מותר לפטר עובדת בהריון רק עם אישור מממונה מיוחד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה