עשיתי גלויה למוצר בפוטושופ
עכשיו מבקשים ממני לצורך הדפסה לסגור את זה בקובץ וקטורי,
יש אפשרות?
איך עלי לשמור את זה?
תזכו למצוות!!!
אולי בכל זאת?עשיתי גלויה למוצר בפוטושופ
עכשיו מבקשים ממני לצורך הדפסה לסגור את זה בקובץ וקטורי,
יש אפשרות?
איך עלי לשמור את זה?
תזכו למצוות!!!
ה לא תמונה. יש מה לעשות?תמונה אי אפשר להפוך לויקטורי!
אם זה עשוי חלקים חלקים ויכלת לבנות את זה באילוסטריטור זה כבר משו אחר
אם זה תמונה לא ניתן!
מה זה ? רק טקסט?ז
ה לא תמונה. יש מה לעשות?
מה זה ? רק טקסט?
אם תוכלו לעזור לי דרך המייל אודה לכן מאד!אם זה להדפסה רגילה
תכניסי לאינדיזיין ותסגרי פידיאפ לדפוס
אם צריך איזה חיתוך/השבחה מיוחדת
תעבירי בעמוד נפרד את הגלופה - סימן החיתוך - וזה כן חייב להיות וקטור
בהצלחה
@הכל בסדר
PDF-פשוט
סגרתי בפי די אף פשוט והיצרן בסין אומר לי שהוא צריך את זה בקובץ וקטורי למרות שגם עד היום שלחו לו בפי די אף והיה בסדר כנראה זה סוג אחר שך פי די אף?זה מה שאני מנסה להבין ולכן אשמח אם מישהו יכול לתקשר איתי דרך המייל ואעביר לו את הקבצים שלי ושל הסינים ויוכל לעזור לי מה ההבדל ואיך סוגרים שיהיה לו טוב, לסיני.אפשר ליצא PDF גם מפוטושופ. בד״כ ההגדרות הן הגודל הפיזי של ההדפסה המבוקשת ב 300dpi.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים