כללי עזרה דחופה... לפני הורדה לדפוס

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעשות גלישה לאלמנט שיצרתי באילוסטרייטור בכלי הציפורן.
משום מה לאחר ששמרתי הקובץ ופתחתי אותו. אני לא יכולה לעשות שינוי
כלומר, כשאני בוחרת בחץ השחור הוא בוחר אותו כאלמנט, כיחידה. כאשר אני בוחרת בחץ הלבן שאמור להציג לי נקודות בחירה. הוא פשוט לא נותן ולכן אני לא יכולה לעשות שינויים.
הצילו! משהו יודע למה??? השכבה לא נעולה. משהו נתקל בזה? זה לא פעם ראשונה שקורה לי אבל עכשיו שאני צריכה לעשות גלישות לפני סגירה לדפוס. אני תקועה.
אשמח לפתרון. זו ממש תהיה הצלה.

• הוסף לסימניות
אולי למומחים יש פתרון? ממש דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אולי עשית בגירסה חדשה יותר ופותחת בגירסה ישנה?

• הוסף לסימניות
נסי לפתוח ולסגור. או לייצא כcvgולייבא או כpdf. ואם זה עם רקע חלק פשוט צרי שכבה חדשה מתחת ושמי בה ריבוע צבוע כצבע הגלישה הרצוי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;877819:
נסי לפתוח ולסגור. או לייצא כcvgולייבא או כpdf. ואם זה עם רקע חלק פשוט צרי שכבה חדשה מתחת ושמי בה ריבוע צבוע כצבע הגלישה הרצוי

תודה תודה.

מה שעשיתי בצהריים, כיון שלא קבלתי כאן רעיונות לפתרון אבל הייתי חייבת לסגור לדפוס
העתקתי את כל החומר copy וצרפתי בקובץ חדש. אמנם זה שם לי הכל בשכבה אחת. אבל נו, העיקר שהתגברתי. אבל אם משהו ידע מה הסיבה שזה קורה כדי שלא אחזור על טעות שעשיתי אולי, אשמח לדעת. אלא א"כ זה מסוג הבאגים שאין עליהם שליטה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה