כללי עזרה דחופה לפרסומת

• הוסף לסימניות
יתכן שבקשה זו מתאימה יותר לפרום פרסום אבל מנסיון בפורם זה התגובות מהירות ורבות יותר ולכן אני מכניסה נושא זה לכאן
אני זקוקה בדחיפות למשפט וכן לרעיון ביצועי מבחינת גרפית שיביע רעיון של החלפת שם לחנות כובעי נשים
יש להדגיש בפרסום שהחנות היא אותה חנות, רמת האיכות הסחורה והשרות לא השתנתה (הכל היה מצוין עד היום) אלא רק השם חדש-(השם החדש הוא השם האנגלי של אותה חנות שקיימת גם באנגליה)- אותה הגברת בשינוי אדרת.
אשמח מאוד אם אקבל תגבות מבריקות ובאופן מהיר.

• הוסף לסימניות
מה רע באותה גברת?...
אותה מגבעת בשינוי_______

• הוסף לסימניות
הרעיון של אותה הגברת משום מה לא נראה לי
אולי יש לו נימה פורימית ומילים מצועצעות מידי.

• הוסף לסימניות
שתי כובעים אותו דבר באחד לכתוב מתחת את השם הקודם ובאחד את השם החדש
ולכתוב מתחת
ממש אבל ממש אותו הדבר ורק החלפנו את השם

• הוסף לסימניות
נו... מה קורה?
אני מחכה לרעיונות נוספים.

• הוסף לסימניות
הסניף הירושלמי של אנגליה

(אנשים מרגישים טוב שהם קונים משהו עם ריח של חו"ל)

• הוסף לסימניות
מדוע החלטתם שהחנות נמצאת בירושלים? לא כתבתי היכן היא קיימת .
במציאות היא נמצאת גם בירושלים וגם בבני ברק.

• הוסף לסימניות
ראש טוב לא מחליפים
רק את השם משדרגים

• הוסף לסימניות
על סמך הרעיון של יאיר מה אתם אומרים על המשפט הזה:
ראש טוב לא מחליפים
את הכובע מחדשים.

• הוסף לסימניות
לדעתי כבד מידי
נראה לי שמספיק רק המשפט
ראש טוב לא מחליפים ואז מיד את שם החנות

• הוסף לסימניות
גם אני חשבתי כך אבל באופציה הזו הרעיון של החלפת שם כלל לא מובן אלא להפך
המודעה חייבת לשדר רעיון של החלפת שם ושיבינו שהחנות היא לא חנות חדשה אלא חנות ישנה מוכרת תחת שם חדש.

• הוסף לסימניות
אמנם חייבים לכתוב את זה שזו אותה חנות ורק השם השתנה - אבל לא חייבים את כל הרעיון בתוך הסלוגן.

אפשר לכתוב "ראש טוב לא מחליפים" (שזה משפט נהדר) ואז את שם החנות עם משפט הסבר קצר למטה, לא קשור לסלוגן

• הוסף לסימניות
הרעיון שלי

אדום זה אנגליה וכחול זה כמובן ישראל, לכן אלו הצבעים.
במלבנים למטה להכניס טקסט על האיכות, אנגליה וכו'

קבצים מצורפים

• f.jpg
    KB 186.9 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
תודה רבה על שלל הרעיונות. בעז"ה נשתמש באחד מהם . נעדכן אותכם מהו הרעיון הנבחר.
אם יש למשהו רעיון נוסף, זה עדיין אקטואלי ויוכל לבוא לידי שימוש כי לא הגענו להכרעה סופית.

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו הקודמים. שילוב מעין זה:
סלוגן בסגנון גטרן\ יאיר: "ראש טוב לא מחליפים" (אני אישית לא מבינה ת'קטע של ראש טוב לא מחליפים - אפשר לשפשף עוד...)
ובעצת באלמעלה, ודינה: מחוץ לסלוגן חזרנו לשם המקורי; מבית "_________" אנגליה. משהו כזה.

• הוסף לסימניות
אחרי כמעט שנתיים של התלבטות הם החליטו ?!...
באמת הגיע הזמן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה