עזרה דחופה- מידות כף סימילאק

• פותח הנושא nori
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בקר טוב,
הקטנה שלי בבית עם אבא שלה.
יש בבית סימילאק- איזומיל. אבל הכף נשארה אצל המטפלת!

מישהו יכול למדוד לי בערך לעומת כף או כפית מטבח מה הכמות?
אני לא יודעת אם צמחי וחלבי זה אותו דבר לכן אם יש למישהי צמחי זה עדיף. אבל גם אם מישהו יכול למדוד חלבי זה עדיף מכלום.
אני לא יודעת אפילו לשער כי אף פעם לא הכנתי בקבוק. היא אוכלת בקבוק רק אצל המטפלת.

אודה לכל עצה.

• הוסף לסימניות
יש לי סימילאק רגיל, לא איזומיל, אם הכפית אותו דבר אז לפי המדידה שעשיתי עכשיו זה יוצא בערך עד הפס הרביעי בכוס חד פעמית

מקווה שהועלתי.
בתאבון:);)

• הוסף לסימניות
בדקתי עכשיו
כפית סימילאק איזומיל - סנטימטר וחצי בכוס חפ"מ של 180 (זו עם הפסים האלכסוניים)
ואם אתם באזור שיכון ה' בבני ברק - אתם מוזמנים לבוא אלי

אני תמיד שומרת כפיות מהקופסאות הקודמות, כי כשפותחים קופסא חדשה הכפית תמיד קבורה אי שם עמוק בקופסא...

• הוסף לסימניות
עדיף לשים קצת פחות ממה שנראה כי מדי מרוכז עלול לעשות בעיות ומדי דליל- מקסימום תאכל קצת יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה