עזרה דחופה מכם הצלמים

• פותח הנושא mali
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
צריכה בדחיפות תמונות של מעגן סירות בכינרת ושייראו שזו הכינרת. וכן של המזרקות על הכינרת של עמודי מים ואש..

זה דחוף דחוף דחוף, לאחר חיפוש מייגע ובקשות בפורום מתנות, ולא מחפשים בחינם.

תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
משהו כזה יכול לעזור לך?

קבצים מצורפים

• ‏‏עותק של תמונה 364.jpg
    KB 57.7 · צפיות: 11
  • ‏‏עותק של תמונה 367.jpg
    KB 63.7 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
בהחלט.
יש לך באיכות טובה? ומה בענין זכויות ? תשלום?
אפשר ליצור קשר באישי: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ותודה גדולה מראש.

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
עדיין לא קיבלתי תגובה ממאיר באישי, אני משום מה לא מצליחה לפנות אליו. אז רשמתי את המייל שלי, אשמח אם תיצור קשר. או בנייד: 052-7148877

ושוב תודה רבה לכל הנענים.

• הוסף לסימניות
עקב עומס עבודה ככל הנראה לא אהיה ליד המחשב עד יום חמישי בבוקר, אני מקוה שזה לא יהיה מאוחר מידי עבורך.

נסי לקחת משהו מ׳כדרלעומר׳, הוא צלם נהדר ומקורי.

לעצם הענין, יש לי כמובן את התמונות באיכות טובה, אני צילמתי כך שהזכויות הן שלי, ואני בהחלט אשמח למכור לך אותן בסכום סביר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה