- הוסף לסימניות
כמה שזה נכוןהבעיה שרוב האנשים מפחדים גם להעיר לילדים.... כי הילדים הם עם אכזר.
כמה שזה נכוןהבעיה שרוב האנשים מפחדים גם להעיר לילדים.... כי הילדים הם עם אכזר.
וגם אסור לעשות כלום לילדיםכמה שזה נכון![]()
אני חוזרת מהמעון וכל החצר לידי בוערת 20 ס"מ ליד המנועים של המזגן,מה מפריע?
זה מסכן דיירים?
קח את התמונה הזו (ואם יש עוד תמונות, אז גם אותם) ותעבור חיידר אחרי חיידר ותראה למנהלים אם הם מזהים את הילדים אם הם מהת"ת שלהם ושיטפלו בזהלצערנו התופעה התרחבה למודיעין עילית.
היום, שיא החמסין, וילדי השכונה מצאו לעצמם תרפיה... לצפות בלהבות שמלחכות בשקיקה 6 פחים עירוניים וקצוות של עץ מסכן, בואכה חדר חשמל.
פשוט מטורף!
מעשים שבכל יום, ילדים מציתים פחים, הצללות בגינות, אופניים, וכל הבא ליד.
חילול ה' וסכנת נפשות. איך לדעתכם ניתן לעצור את התופעה?
צפה בקובץ המצורף 1664162
מעשים שבכל יוםהזוי
נזק כספי של אלפי שקלים!
לשלוח את התמונות למנהלי החיידריםהילדים לא נותנים לי פירוט, שמות וחיידר, כך שיש לי רק תמונות וכמובן לא אפרסם ללא אישור...
בטוחני שרוב הילדים הנוכחים שם מביטים בסקרנות ואין להם חלק במעשים מסוכנים ורעים מעין אלו. מדובר כנראה בקומץ קטן.קח את התמונה הזו (ואם יש עוד תמונות, אז גם אותם) ותעבור חיידר אחרי חיידר ותראה למנהלים אם הם מזהים את הילדים אם הם מהת"ת שלהם ושיטפלו בזה
תאמין לי, שלמנהלים יש מספיק דרכים לברר מי הגורם למעשה, הם רק צריכים לדעת מי היה שםבטוחני שרוב הילדים הנוכחים שם מביטים בסקרנות ואין להם חלק במעשים מסוכנים ורעים מעין אלו. מדובר כנראה בקומץ קטן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים