דרוש מידע עזרה דחופה ---- מכת שריפות מכוונות - הצתות בב"ב

• הוסף לסימניות
מה מפריע?
זה מסכן דיירים?
אני חוזרת מהמעון וכל החצר לידי בוערת 20 ס"מ ליד המנועים של המזגן,
ילדים חזרו מהת"ת והציתו להנאתם
אחד השכנים דפק לי בדלת רק לא הייתי, איך שהגעתי אני רואה התקהלות ודפיקות בדלת, מייד לקחתי צינור וכיבינו את השריפה.
זה כבר לא משחק לידי, אם הייתי מתמהמהת בדרך, כבר היה יותר נזק ויותר מסובך לכבות.

• הוסף לסימניות
לצערנו התופעה התרחבה למודיעין עילית.
היום, שיא החמסין, וילדי השכונה מצאו לעצמם תרפיה... לצפות בלהבות שמלחכות בשקיקה 6 פחים עירוניים וקצוות של עץ מסכן, בואכה חדר חשמל.
פשוט מטורף!
מעשים שבכל יום, ילדים מציתים פחים, הצללות בגינות, אופניים, וכל הבא ליד.
חילול ה' וסכנת נפשות. איך לדעתכם ניתן לעצור את התופעה?
1716835923594.png

• הוסף לסימניות
הזוי
נזק כספי של אלפי שקלים!

• הוסף לסימניות
לצערנו התופעה התרחבה למודיעין עילית.
היום, שיא החמסין, וילדי השכונה מצאו לעצמם תרפיה... לצפות בלהבות שמלחכות בשקיקה 6 פחים עירוניים וקצוות של עץ מסכן, בואכה חדר חשמל.
פשוט מטורף!
מעשים שבכל יום, ילדים מציתים פחים, הצללות בגינות, אופניים, וכל הבא ליד.
חילול ה' וסכנת נפשות. איך לדעתכם ניתן לעצור את התופעה?
צפה בקובץ המצורף 1664162
קח את התמונה הזו (ואם יש עוד תמונות, אז גם אותם) ותעבור חיידר אחרי חיידר ותראה למנהלים אם הם מזהים את הילדים אם הם מהת"ת שלהם ושיטפלו בזה

• הוסף לסימניות
אני חושבת שלהודיעה לילדים שיש לכם תמונות שלהם ואם הם לא מפסיקים אז אתם תולים על כל עמוד חשמל תמונות על כיתוב להורים או למחנכים זה אמור להרתיע אותם

• הוסף לסימניות
קח את התמונה הזו (ואם יש עוד תמונות, אז גם אותם) ותעבור חיידר אחרי חיידר ותראה למנהלים אם הם מזהים את הילדים אם הם מהת"ת שלהם ושיטפלו בזה
בטוחני שרוב הילדים הנוכחים שם מביטים בסקרנות ואין להם חלק במעשים מסוכנים ורעים מעין אלו. מדובר כנראה בקומץ קטן.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בטוחני שרוב הילדים הנוכחים שם מביטים בסקרנות ואין להם חלק במעשים מסוכנים ורעים מעין אלו. מדובר כנראה בקומץ קטן.
תאמין לי, שלמנהלים יש מספיק דרכים לברר מי הגורם למעשה, הם רק צריכים לדעת מי היה שם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה