עזרה עזרה דחופה מ'מיבין במחשבים'

• הוסף לסימניות
Setup.jpg

• הוסף לסימניות
תודה, זה נכון, אל עדיין, השגיאה נשארת במקומה------
ניסיתי גם להפעיל מחדש... לא הולך.

• הוסף לסימניות
אתם בטוחים שיש מצלמה על המסך ?

• הוסף לסימניות
אולי זה דמיון שמתערבב עם מציאות....
זה המסך:
ThinkVision_T24v_20_CT2_01.png
ThinkVision_T24v_20_CT3_02.png

• הוסף לסימניות
מה הדגם שלו ?
וכמו"כ צריך לראות שהחיבורים שלו טובים ותקינים

• הוסף לסימניות
כן, החיבורים מצוינים (לא אני חיברתי...)
הדגם שלו זה:
Lenovo ThinkVision T24v-20

• הוסף לסימניות
למה שלא תשאלי בחנות שקנית אצלם את המחשב?

• הוסף לסימניות
קודם כל יש חיבור של מסך ויש גם חיבור של מצלמה בכבל אחר (לא ידוע לי על כבל DP שמביא גם חיבור מצלמה. או שצריך לחבר את הכבל usb למחשב -למרות שכתוב למעלה שהכל מחובר...) וגם חייבים דרייבר

• הוסף לסימניות
קודם כל יש חיבור של מסך ויש גם חיבור של מצלמה בכבל אחר (לא ידוע לי על כבל DP שמביא גם חיבור מצלמה. או שצריך לחבר את הכבל usb למחשב -למרות שכתוב למעלה שהכל מחובר...) וגם חייבים דרייבר
מצטרף להנ"ל , חיבים 2 כבלים גם hdmi וגם usb

• הוסף לסימניות
תודה!!!!!!!!!!!!!!!!! מעריכה את כל מי שניסה לעזור!!!
ב''ה הצליח בזכותכם----------------
הטכנאי שהיה והתקין את המחשב נייח, כנראה לא מכיר מסך עם מצלמה מובנית ולא חיבר את כל החוטים...
בגלל התגובות שלכם:
מצטרף להנ"ל , חיבים 2 כבלים גם hdmi וגם usb
וכמו"כ צריך לראות שהחיבורים שלו טובים ותקינים
עם איזה כבל המסך מחובר
HDMI או VGA
מצורף דוגמא של ממיר
הימני זה HDMI השמאלי זה VGA
פשוט החלטתי לבדוק שוב......ומצאתי בחבילת המסך עוד שלל של חוטים מוזרים, לקחתי דף הוראות עם שפת חרטומים וציורים לאנלפבתיים עברתי שלב שלב, חיברתי מה שחיברתי........... וזה הלך!!!!!!
אז שוב, תודה!!!!! הודעת השגיאה נ-ע-ל-מ-ה!!! (וזה עובד, למי שלא הבין;))
1642706709221.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ומצאתי בחבילת המסך עוד שלל של חוטים מוזרים
הם חוטים שעולים הרבה כסף כדאי לשמור... (אישית אני כרגע מחפש כבל למסך -DP וזה עולה בסביבות 70 שקל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה