כללי עזרה דחופה ממקצוענים אמיתיים ב Acrobat

• הוסף לסימניות
אני מחפשת כבר תקופה ארוכה אצל מומחים רבים תפריט בAcrobat ששמו עד כמה שזכור לי הוא Plag-ing - (לא חייב להיות שזה שמו המדויק) בין האופציות האפשריות בתפריט זה:1.ארגון חוברת להדפסה דו"צ 2. הכפלה של קובץ פעמים רבות במסמך בקלי קלות ועוד...
כפי שאמרתי כבר תקופה שאני מתעניינת ואף אחד לא ידע לומר לי איך והיכן ניתן להשיג את זה, אולי כאן משהו יודע או שיש לו ויכול לתת כמובן אם זה לא בתשלום.
תודה רבה רבה.

• הוסף לסימניות
אני מכיר תדרך הרגילה..

לגרור עם קונטרול בחלון העמודים..
וזה משכפל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוקירייטר;511973:
לגרור עם קונטרול בחלון העמודים..
וזה משכפל.
את האפשרות הזו אני מכירה, אני מחפשת אפשרות שהשתמשתי לדוג' קובץ בגודל בול ומעוניינת בזה בהעתקים רבים באותו מסמך, עשיתי את זה בעבר בתפריט הנ"ל ואותו אני מחפשת.
בכל אופן תודה על העזרה ומחכה עדין לעזרה נוספת.
תודה.​

• הוסף לסימניות
אתה בוודאי מתכוון לפלאג אין חיצוני בשם קוויט אימפוזינג.
באקרובט עצמו אין אפשרות כזו.
אכן, כשתתקין אותו הוא יופיע בתפריט פלאגאין

לרכישה הנה:
http://www.pdfbooklets.com/imposing/

• הוסף לסימניות
כמה פעמים מדובר? מאה?
יש באחד התפריטים פקודה בשם Duplicate, שם כותבים לו טווח עמודים לשכפול ומיקום להצבה.
עם את צריכה מאה פעמים לדוגמא, כל פעם בוחרים את הטווח הכפול וזה מכפיל בחזקה, ותוך 6 פעמים יש 128 עותקים...
אפשר גם לכתוב לזה סקריפט פשוט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה