זום עזרה דחופה נתקעתי בשיעור זום

• הוסף לסימניות
מצליחה לשמוע ולראות את כולם אבל אותי לא רואים
המצלמה שלי פתוחה
מישהו יודע להדריך איך אסתדר?
תודה

• הוסף לסימניות
תנסו לבדוק האם לאפליקציה יש הרשאה להשתמש במצלמה
תכתבו בשורת החיפוש של המחשב: "הגדרות פרטיות של המצלמה"

• הוסף לסימניות
יש מחשבים שיש בהם סגירה על המצלמה-תנסי לראות אם סגור...
את באפליקציה של זום? או באתר?
תנסי באפליקציה אחרת-מצלמה, וכו', תראי שהמצלמה עובדת.
א"כ צריך כנראה לתת לו הרשאה.

• הוסף לסימניות
אולי יש שינויים בהגדרות
תכנסי להגדרות
הם במשולש הקטן הצמוד לציור המצלמה?
אם כן על מה ללחוץ?
תנסו לבדוק האם לאפליקציה יש הרשאה להשתמש במצלמה
תכתבו בשורת החיפוש של המחשב: "הגדרות פרטיות של המצלמה"
הכל באנגלית
האפליקציה ״מצלמה״ של ווינדוס פתוחה? תסגרי אותה ויעבוד
:unsure:

• הוסף לסימניות
לי פעם זה קרה,
במחשב נייד אפשר לסגור פיזית את המצלמה,
תנסי להזיז שם ימינה זה פתוח, שמאת זה סגור

• הוסף לסימניות
איני יודע אם כאן זה המקום, אך אנסה:
אני זקוק בדחיפות לאיש מחשבים לא יקר לצורך העבודה הבאה:
ברצוני לעשות שיחת זום עם 300 איש בערך, ומעולם לא עשיתי זאת (עשיתי הרבה קטנים אבל כאן זה הרבה אנשים בבת אחת ואסור שזה ייכשל. וגם אני צריך שאוכל להעלות תמונות תוך כדי ההרצאה.
אם מישהו מתאים לזה שיפנה אליי עם הצעת מחיר
advrosenblat וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה