כללי עזרה דחופה - סגירה מאינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני סוגרת עלון לדפוס 24 עמודים בגודל A5
כמעט חצי מהעלון זה פרסום שאני עיצבתי בפוטושוופ ואני מכניסה בתור JPG .
כל תמונה כזאת שוקלת משהו כמו 3מ'.

העלון נסגר (כמובן בPRESS) ל 24 מגה!!
עד עכשיו הייתי סוגרת גגגגג 9 מ' . איך אני ישלח את זה במייל רגיל?
האם יש אפשרות להקטין מבלי לפגוע באיכות?

(ד"א את המודעות עיצבתי לA4 , שמרתי על איכות של 10 ואז מיקמתי באינדיזיין.
אולי לשנות גודל מראש לA5?)

אשמח לעזרה אני חייבת לשלוח את העלון עלהבוקר!

תודה!

• הוסף לסימניות
תנסי לשמור על גודל A5 + להוריד את גדול הקובץ ותבדקי את האיכות אם זה לא ירד סבבה...

• הוסף לסימניות
שום דבר לא עוזר.
עדיין שוקל 20 מ'.

:confused::confused::confused:
מה עושים?

יש למישהו רעיון?
אולי בהגדרות של הייצוא מאינדיזיין להוריד ברזולוציה?
מישהו ניסה פעם לשחק עם זה וזה יצא טוב..?

• הוסף לסימניות
לקבצי הפוטושופ - די ב300 DPI ולפעמים אפילו 250DPI (תנסי, אולי יוריד), אולי סגרת על יותר.

אם השליחה במייל זו הבעיה, ישנן כמה דרכים, להלן שתיים:
1. להעלות דרך שרת כמו ג'מבו מייל, 24 מגה זה באמת כלום בשבילו.
2. אם מדובר בבית דפוס גדול, להעלות לFTP של בית הדפוס (אם יש לו).

בהצלחה רבה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה