כללי עזרה דחופה - עימוד באינדיזיין

• הוסף לסימניות
באיזה שלב לעשות את זה?

• הוסף לסימניות
בשלב השני, כשאת מגדירה את כמות השורות והטורים.
דהיינו כשאת כבר לא מחזיקה את השיפט+קונטרול והתחלת כבר עם הגרירה.

• הוסף לסימניות
מצטערת על כל השאלות....
אבל זה לא עובד לי , זה פשוט ממשיך לשחק עם מספר העמודות והשורות.

ממש תודה על הסבלנות!

• הוסף לסימניות
אחרי שהתחלת עם הגרירה, את מורידה את היד מהשיפט+קונטרול.
ואז את יכולה עם החיצים בלבד לסמן טורים ושורות. ו/או עם שיפט+חיצים לסמן את הרווח בין הטורים והשורות.
איפה הסתבכת?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שזה שונה כי אצלי זה CS5?
לא משתנה שום דבר עם או בלי השיפט זה ממשיך לשחק בכמות העמודות והשורות..

אבל מקסימום אני יסדר את זה ידני זה לא סיפור..

• הוסף לסימניות
אבדוק דקה.

• הוסף לסימניות
אכן, בגירסאות החדשות יותר יש צורך בקונטרול+שיפט+חיצים כדי להזיז בין הרווחים.

• הוסף לסימניות
מצוין!

אין לי מילים על העזרה,
שוב , תודה רבה רבה רבה!!!

• הוסף לסימניות
שמח שעזרתי.

• הוסף לסימניות
האם זה עובד גם בקובץ PDF אחד
או רק בקבצים הרבה?
כלומר, אני נסיתי בשני קבצים ובאמת הכל עבד מצויין ממש כמו שהגדיר *ונתנו10
אבל כשנסיתי בקובץ אחד של כמה עמודים, כל האופציות לא הופיעו, לא עלה לי אפשרות של ריבועים ולהוסיף וכו'??

• הוסף לסימניות
כן, גם אני ניסיתי בקובץ פידיאף מרובה עמודים וזה לא עבד..

• הוסף לסימניות
אכן, אבל תמיד אפשר בפקודה אחת לחלק את קובץ הPDF לעמודים בודדים, ע"י Extract

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה