עזרה דחופה!

• הוסף לסימניות
אחרי חיפוש באשכולות קודמים ונסיונות להבין איך לעשות אלבום נפתח באפטר,
אך ללא הצלחה אשמח אם משהו יסביר לי יותר בפרוט.
תודה רבה!!!!!!!!!!!!:)

• הוסף לסימניות
למה לא לעשות את זה ידנית, לעצב את התמונה של האלבום בנפרד ואת הכריכה בנפרד בפוטושופ, ואז להדביק אותם באפטר ולהנפיש פתיחה?

• הוסף לסימניות
השאלה לאיזו רמת ריאליזם את רוצה להגיע.
אפשר לעשות אלבום קשה שהדפים שלו לא מתקפלים ואז זה פשוט מאוד שכבות תלת מימדיות שנקודת המגוז (Ancore Point) שלהן היא בנקודת החיבור עם הספר ויש אנימציית קיפריימים על ה Rotation כדי להוסיף קצת יותר אותנטיות את יכולה להשתמש ב cc page peel כדי להראות קיפולים.
אפשר לעשות את זה יותר ריאליסטי שהדפים ממש יתקפלו בשימוש באפשרות כיפוף השכבות ב AE CS6 בלבד. בCS5/5.5 ניתן להשתמש בפלאגין FreeForm שבא עם התוכנה ולבצע את כיפוף השכבה באופן יותר גמיש..
מצ"ב דוגמה מפרוייקט שלי בתהליך (אין סאונד עדיין והפרויקט טרם נסגר)
שם השתמשתי באפשרויות הכיפוף של CS6 עם ספר שמידלתי במקס וייבאתי ל Element3D.
ישנה בעיה נוספת איתה תזדקקי להתמודד והיא שינוי השכבה כשמעבירים דף. ז"א הדף אמור להיות שונה בתוכן שלו משני צידיו הבעיה היא שמבחינת התוכנה מדובר באותה שכבה שמסתכלים עליה מאחור ולכן רואים אותו דבר רק הפוך.
כתבתי אקספרשן מגניב שפותר את הבעיה הזו, אבל זה למתקדמים.

צפה בקובץ המצורף 158527

קבצים מצורפים

• Watch_BIH_Opening_Titel_Temp_03.mov
    3.8 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;981242:
ישנה בעיה נוספת איתה תזדקקי להתמודד והיא שינוי השכבה כשמעבירים דף. ז"א הדף אמור להיות שונה בתוכן שלו משני צידיו הבעיה היא שמבחינת התוכנה מדובר באותה שכבה שמסתכלים עליה מאחור ולכן רואים אותו דבר רק הפוך.
צפה בקובץ המצורף 158527

במקום הדף יש קומפוזיציה, שבתוכה 2 שכבות, שלאחת מהן שינוי מזערי בZ - והיא כמובן עם מינוס ברוחב הSCALE - כדי שלא תהיה הפוכה.
מבחוץ - בקומפוזיציה הראשית, צריך לזכור להדליק את ה'שמש'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בלון;981245:
במקום הדף יש קומפוזיציה, שבתוכה 2 שכבות, שלאחת מהן שינוי מזערי בZ - והיא כמובן עם מינוס ברוחב הSCALE - כדי שלא תהיה הפוכה.
מבחוץ - בקומפוזיציה הראשית, צריך לזכור להדליק את ה'שמש'.

זה ברור שאפשר לעשות, אבל למה לעבוד עקום כשאפשר לא.
חוץ מזה לא תוכלי לתת קייפריימים אם את רוצה לקפל את הדף כי לחצת על השמש ובכללי זה מאוד יסרבל את האנימציה.

• הוסף לסימניות
אם תסכים לתת את האקספרשן הזה, זה יועיל מאד
תודה מראש

• הוסף לסימניות
האקספרשן מבוסס על האקספרשן של Dan Ebberts בשינוי ובהתאמה למטרה שלי.
השיטה ()toCompVec ממירה את וקטור השכבה לערכים של וקטור קומפוזיציה. באמצעות מידע זה ניתן לדעת מתי השכבה עם הפנים למצלמה ומתי היא לא.
הביטוי הבא של דן (על השקיפות של השכבה)הופך שכבה לבלתי נראית ( opacity=0) כשהיא לא עם הפנים למצלמה:
קוד:
if (toCompVec([0, 0, 1])[2] > 0 ) value else 0
ובמילים- אם וקטור Z של השכבה (אחרי המרה לערכי מרחב הקומפוזיציה) גדול מ0 אזי הערך הוא כמו שמופיע בסליידר (בד"כ 100%) אם לא גדול מ0 אזי השקיפות היא 0.

במקרה שלי הייתי זקוק למשהו אחר- להראות עמוד שונה בתוכן מהפרונט. כדי לפתור זאת השתמשתי באקספרשן על TimeRemaping כאשר הדף שלי הוא קומפוזיציה שמכילה את 2 העמודים גם יחד רק בזמנים שונים- לאורך כל הקומפוזיציה מופיע האנימציה של הפרונט רק הפריים הסופי (750) הוא הBack Page. וכך כאשר הדף למצלמה הזמן רץ כרגיל (Value) וכאשר הוא לא למצלמה הזמן מדלג לפריים 750 היכן שהתוכן של העמוד האחורי נמצא.

קוד:
BackPage =750
if (toCompVec([0, 0, 1])[2] > 0 ) value else  BackPage

קבצים מצורפים

• invisible-facing-away.swf
    KB 183.6 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
תודה, גאוני!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;981242:
השאלה לאיזו רמת ריאליזם את רוצה להגיע.
אפשר לעשות אלבום קשה שהדפים שלו לא מתקפלים ואז זה פשוט מאוד שכבות תלת מימדיות שנקודת המגוז (Ancore Point) שלהן היא בנקודת החיבור עם הספר ויש אנימציית קיפריימים על ה Rotation כדי להוסיף קצת יותר אותנטיות את יכולה להשתמש ב cc page peel כדי להראות קיפולים.
אפשר לעשות את זה יותר ריאליסטי שהדפים ממש יתקפלו בשימוש באפשרות כיפוף השכבות ב AE CS6 בלבד. בCS5/5.5 ניתן להשתמש בפלאגין FreeForm שבא עם התוכנה ולבצע את כיפוף השכבה באופן יותר גמיש..
מצ"ב דוגמה מפרוייקט שלי בתהליך (אין סאונד עדיין והפרויקט טרם נסגר)
שם השתמשתי באפשרויות הכיפוף של CS6 עם ספר שמידלתי במקס וייבאתי ל Element3D.
כתבתי אקספרשן מגניב שפותר את הבעיה הזו, אבל זה למתקדמים.

צפה בקובץ המצורף 158527

מסקרן אותי, כמה זמן לוקח לך כמקצוען ליצור את השוט הזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;982922:
מסקרן אותי, כמה זמן לוקח לך כמקצוען ליצור את השוט הזה?

היה דבר אחד שעיכב אותי מאוד וזה נושא הקיפול של הדפים, התחלתי בטכניקות אחרות וגיליתי כל מני באגים ודברים שפשוט אין להם הסבר הגיוני למה הם לא מתפקדים כמצופה עד שבסוף עברתי לCS6 כדי לפתור את הבעיה הזו וזה אכן עזר.
לקח לי עם העיכובים משהו כמו שלושה ימים שכללו - קונספט- עיצוב-מידול+טקסטור-אנימציה.

כמעט תמיד ברגע שצריך לעשות דברים שלא עשית לפני אתה תדרש למניעות כאלה ואחרות.

• הוסף לסימניות
מאור, זה יפהפה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;983061:
מאור, זה יפהפה...

תודה על הפרגון פופקו.
נשמח אם תתן לנו גם כן הזדמנות לפרגן על עבודות שלך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;983108:
תודה על הפרגון פופקו.
נשמח אם תתן לנו גם כן הזדמנות לפרגן על עבודות שלך...

מי שראה את הסרט של הרב אלישיב - ראה קצת.
הבעיה העיקרית בהעלאה לכאן זה שהלקוחות לא מסכימים לכך...

ובכל מקרה כיום אני עובד בהקלטות שיעורים על מסך ירוק, שזו די עבודה בנאלית, ובאמת חסר לי הגיוון והאמנות אבל זה מה יש...

נראה מה יצפון העתיד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה