עזרה דחופה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;1239741:
אז לא הבנתי...
מה חתיכות?
חתיכות של מה?
למה לחבר חתיכות?
איך שמרת את כל ה-150 החתיכות?

תודה לכל המגיבים
בנתיים הלחץ נגמר, עשיתי את זה ידני עם ctrl t
לא היה כ"כ נורא
אם למישהו יש פיתרון אשמח לדעת מה זה

מדובר בחתיכות של תמונות של מפות שנחתכו בכלי החיתוך וחוברו בפוטושופ, את ה150 חתיכות שמרתי ב"שמור בשם" של כלי החתוך ואז פתח בפוטושופ.

צרפתי את התמונות (חלק בג'יפג' משום שהוא לא נתן לי png)
תמונה12 היא התמונה הישנה שהיתה מחוברת ל10
אבל אינה טובה לי כי יש לה סדק צר לכן חתכתי חתיכה נוספת בשםvvaoo והיא אמורה להתחבר ל10 אבל משום מה הגיע בגודל שונה, זה הכל
מקווה שהובנתי:)
מצורפות התמונות כל מי שיכול לעזור-תודה

קבצים מצורפים

• 12.PNG
    KB 234.8 · צפיות: 23
  • VVAOO.jpg
    KB 112.1 · צפיות: 19
  • 10.jpg
    KB 130.6 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1239777:
ניתן למזער את נזקי הפיקסלים באמצעות תוכנה המיועדת לזה.
פנו אליי למייל הרשום בחתימתי ואתן לכם.

זה לא הנקודה
תודה

• הוסף לסימניות
נראה לי שאם הייתם מוסיפים עוד סימן קריאה אחד לכותרת, מקסימום שניים, הבעייה הייתה נפתרת. וד"ל.

2. פורום עיצוב גרפי מתאים יותר לנושא הבהול הזה.

3. אני מבין (ויכול מאד להיות שאני טועה) שמ150 חתיכות כנראה שצריכים מפה של אזור די גדול, כדאי לבדוק את הנושא של זכויות יוצרים.
אפרופו יוצרים, אולי אפשר לכתחילה לפנות לחברות מיפוי כדי לספק את החומר הנדרש.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
סתם הערה-
סימני קריאה המעטים שיבשו את התצוגה אצלי:eek:

• הוסף לסימניות
וואהו אל תיקחו את זה קשה, באמת הייתי בלחץ
מחילה:)

ותודה למגיבים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NBR;1240084:
וואהו אל תיקחו את זה קשה, באמת הייתי בלחץ
מחילה:)

ותודה למגיבים

ח"ו. אין עניין של קשה. מצידי רק סימני קריאה בלי כותרת...
פשוט אם רוצים עזרה והתייחסות עניינית הכותרת צריכה להיות בהתאם. לתמצת במספר מילים את נושא הבעיה. ובמקרה שהבעיה נפתרה לערוך את האשכול ולהוסיף [נפתר] או משהו דומה לכותרת.
בתקווה להבנה,
המשיכו לעשות חיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה