כללי עזרה|הפיכת קובץ מפוטושופ לבלנק בוורד

• פותח הנושא riki
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך אני מיצא קובץ מפוטושופ לוורד, על איזה פורמט לישמור אותו בכדי שיהיה באיכות מקסימלית?
וכן בוורד איך אני מקבעת אותו לדף כך שהלקוח יוכל להשתמש בו בוורד בלי שהוא יזוז לו...?

• הוסף לסימניות
שמרי jpg באיכות טובה בפוטושופ. בוורד : הוספה - תמונה - מקובץ, ולשים בכותרת עליונה או תחתונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;237105:
: ולשים בכותרת עליונה או תחתונה.

אני אשמח אם תסבירי לי איך עושים זאת...

• הוסף לסימניות
ו...יש לי עוד בעיה,
שאני מיבאת אותו לוורד הוא מקטין לי את הגודל, יש מה לעשות בנידון??

• הוסף לסימניות
אני מממש לא אוהבת להלחיץ, אבל אני חיבת לסגור את הנושא הזה הערב,
יש כאן משהו שיכול לעזור??

• הוסף לסימניות
בקשר לגודל תצטרכי למדוד ולהגדיר מחדש.
בקשר להוספה בעמוד שלא יזוז,
בתצוגה יש לשנות לכותרת עליונה וכותרת תחתונה, מופיע סרגל כלים צף, יש לבחור בהדבק, להדביק את התמונה הרצויה,למקם אותה נכון ביחס לדף,
ללחוץ בסרגל כלים שהופיע סגור,
ולשמור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki;237110:
אני אשמח אם תסבירי לי איך עושים זאת...

פשוט פותחים את הכותרת עליונה ותחתונה, מדביקים את התמונה למעלה בכותרת, ומגדירים כפרישה מתחת לטקסט, וכך זה יופיע בכל עמוד [גם אם זה בלנק על עמוד שלם, זה יודבק על כל העמוד]. כמובן שצריך להגדיר את השוליים של העמוד מתחת לכיתוב של הבלנק.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולכם על העזרה,
אין כמו פרוג!!!

ותודה מיוחדת ל ycs.

• הוסף לסימניות
דרך יותר נוחה:
עיצוב- רקע- סימן מים מודפס, בוחרים את התמונה ומסמנים שטיפה.
הרקע יצא בהיר, אבל בהדפסה כהה.
הוא גם לא יפריע בעבודה על הקובץ.

• הוסף לסימניות
ד.א אם כבר העלת את נושא סימן המים,
אני צריכה את הבלאנק הזה בעיקר לשליחתו במייל, ידוע לך איך לבטל את סימן המים??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה