כללי עזרה וחו"ד - לוגו בשבילי

• הוסף לסימניות
הלוגו מהמם!
שילוב של קלאסי ושמרני עם מקורי וחדשני ...ממש יפה!
השני מהאחרונים יותר טוב

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד
אבל את הראשונים עם החיתוך, יותר!!
(אולי תעשי את החיתוך יותר מעוגל ולא מחוק כביכול)

• הוסף לסימניות
הלוגו מאוד מתוק!
אבל, הפונט לא מתאים, הוא יותר מדי תזזיתי (לא יושב על קו בסיס אחיד), וגם הראש המוגדל של הילדה נראה יותר מדי גדול, ולעניות דעתי כדאי להשמיט את הדגל הקטן, כדי לפשט יותר את הלוגו.
ועוד משהו, אפילו שאני מכירה את השם ראיתי בהתחלה liroz... (אולי עדיף בכלל לרשום בעברית...)
ואגב, הצילומים שלך מקסימים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sunshine;1270600:
הלוגו מאוד מתוק!
אבל, הפונט לא מתאים, הוא יותר מדי תזזיתי (לא יושב על קו בסיס אחיד), וגם הראש המוגדל של הילדה נראה יותר מדי גדול, ולעניות דעתי כדאי להשמיט את הדגל הקטן, כדי לפשט יותר את הלוגו.
ועוד משהו, אפילו שאני מכירה את השם ראיתי בהתחלה liroz... (אולי עדיף בכלל לרשום בעברית...)
ואגב, הצילומים שלך מקסימים!

תודה:)
תאמת - הניסיונות הראשונים היו על עברית
אבל לא הצלחתי לזרום עם זה,
ראית את הנסיון השני שהעליתי - גם שם עדיין הT לא ברורה?
לגבי הפונט - די אהבתי את הקפיציות שלו, אבל אולי את צודקת?:rolleyes:
אני שומעת כ"כ הרבה דעות מגוונות שקשה לי להחליט על איזה מהן ללכת...

• הוסף לסימניות
מתוק, מתוק, מתוק.

• הוסף לסימניות
איזה בובה!!
אהבתי 2/4

ודרך אגב- לא הכרתי את השם ומיד ראיתי שזה T

• הוסף לסימניות
השני מהאחרונים. ברור לגמרי, לטעמי, כמובן.
משדר צלמת ילדים מדליקה וזורמת:)

המון הצלחה.

• הוסף לסימניות
איזה מתוק!!
השני מהאחרונים שהעלית!
פשוט מושך וילדותי :)

• הוסף לסימניות
אני הייתי מורידה את החלק של הילדה באיור ושמה רק סוס עץ, לדעתי זה יראה בקטן פחות מסורבל
הרעיון מדהים וכן מה שהראו פה לחתוך את הקשת של הסוס עץ כדי להדגיש את האות tגם יפה מאוד

• הוסף לסימניות
טירה, מ-ו-ש-ל-ם!! (2 וגם 3)
כ"כ מקורי ומתוק ומיוחד!

אני עומדת בתור אצלך :)

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על העזרה הרבה ועל הפירגונים:)
אני כנראה הולכת על הפונט של 2
עם כמה תיקונים קלים - שלקחתי מהערות כאן

• הוסף לסימניות
לוגו מתוק במיוחד, הצבעים על התמונה הראשונה מעולים!!

ממבט ראשון ראיתי אדם עם זקן רוכב על הסוס בדהרה (אני מצרפת לך דוגמה):).
ראיתי את הילדה, רק אחרי שראיתי שרשמו.

ממליצה לך להתייעץ עם הציירות איך לשפר את זה שיראה יותר פנים ילדה.

בהצלחה!!

קבצים מצורפים

• לוגו-שרה-טירהויז.png
    KB 42.5 · צפיות: 23

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה