עזרה ויעוץ - - - התה של שרה???

• הוסף לסימניות
משהו מכיר ויודע? - עבור הרזיה:
יש בזה תועלת?
שווה את המחיר?
או כל מידע שיש למשהו עם ניסיון.
תודה!

• הוסף לסימניות
למה לחפש פתרונות מתחת לאדמה?
תאכלי פחות תרזי בוודאות

• הוסף לסימניות
תגובה לתגובה

יש תגובות שהפכו למשהו (כמעט) קבוע ב"פרוג", ולענ"ד - הן די מעצבנות...
כשמישהיא מבקשת מידע על 'פטנטים' להרזיה - התגובה תהיה: "תאכלי פחות - תרזי בוודאות.
כשמבקשים קליפ / שיר / מצגת / סרטון וכיוצ"ב - התגובה תהיה: "ומה עם זכויות יוצרים" וכו' וכו'
כשמבקשים להוריד למנותבים / לחסומים - התגובה תהיה: "מה אנחנו? גוי של שבת שלכם?" וכן על זו הדרך...

אז תודה לכל המגיבים, אבל ברור שלא לזה היתה כוונת המשורר בפנייתו אליכם.
אם ברצונכם / ביכולתם לעזור, ואם אתם חושבים שלפי הדין זה מותר - תעזרו, ואם לאו - חסכו מהמבקש את עגמ"נ שבתשובתכם "המחכימה".
ברור שכל אחד שסובל מעודף משקל יודע שהפתרון הכי טוב זה לאכול פחות, אבל מי שהיה בסרט הזה תמיד יחפש קיצורי דרך, כי קל לומר וקשה לבצע.
ברור גם שיש זכויות יוצרים, אבל יש פעמים שלשימוש אישי מותר וכל אחד ישאל רב ויפעל לפי מה שפסקו לו.
ועוד ברור, שיש אנשים שחסומים לכל מיני ובכ"ז מעוניינים לשמוע ולדעת (ולא מדובר בדברי תועבה ח"ו)

אי לכך, אפשר לעזור ואפשר להימנע, כל אחד לפי דעתו ודעת רבו, אבל מה שברור ש"פרוג" הוא לא אתר לחינוך, וכבר אמר אחד הגדולים שאדם צריך לדאוג לעוה"ז של חברו ולעוה"ב שלו (ולא להיפך...).

• הוסף לסימניות
כמה את צודקת.
יש ניקים שכשאני רואה אותם בכותרת, אני שואלת את עצמי , מה הפעם הם מצאו להעיר/לעקוץ/לפגוע.
ולא התכוונתי ללאה ורחל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארות;1340027:
יש תגובות שהפכו למשהו (כמעט) קבוע ב"פרוג", ולענ"ד - הן די מעצבנות...
כשמישהיא מבקשת מידע על 'פטנטים' להרזיה - התגובה תהיה: "תאכלי פחות - תרזי בוודאות.
כשמבקשים קליפ / שיר / מצגת / סרטון וכיוצ"ב - התגובה תהיה: "ומה עם זכויות יוצרים" וכו' וכו'
כשמבקשים להוריד למנותבים / לחסומים - התגובה תהיה: "מה אנחנו? גוי של שבת שלכם?" וכן על זו הדרך...

אז תודה לכל המגיבים, אבל ברור שלא לזה היתה כוונת המשורר בפנייתו אליכם.
אם ברצונכם / ביכולתם לעזור, ואם אתם חושבים שלפי הדין זה מותר - תעזרו, ואם לאו - חסכו מהמבקש את עגמ"נ שבתשובתכם "המחכימה".
ברור שכל אחד שסובל מעודף משקל יודע שהפתרון הכי טוב זה לאכול פחות, אבל מי שהיה בסרט הזה תמיד יחפש קיצורי דרך, כי קל לומר וקשה לבצע.
ברור גם שיש זכויות יוצרים, אבל יש פעמים שלשימוש אישי מותר וכל אחד ישאל רב ויפעל לפי מה שפסקו לו.
ועוד ברור, שיש אנשים שחסומים לכל מיני ובכ"ז מעוניינים לשמוע ולדעת (ולא מדובר בדברי תועבה ח"ו)

אי לכך, אפשר לעזור ואפשר להימנע, כל אחד לפי דעתו ודעת רבו, אבל מה שברור ש"פרוג" הוא לא אתר לחינוך, וכבר אמר אחד הגדולים שאדם צריך לדאוג לעוה"ז של חברו ולעוה"ב שלו (ולא להיפך...).

את צודקת באמת בדרך שהם בחרו להעיר.
אבל זה נושא כ"כ כואב שבסופו של דבר דווקא בגלל זה שאנשים מחפשים קיצורי דרך, הם נופלים בפח באלפי שקלים. תראו כמה פרסומות יש רק בתחום הדיאטה. וכמה הבטחות כולם מבטיחים. וראה זה פלא, עדיין לא נמצא פתרון! זה אחת הבעיות שמטרידות את התחום הרפואי מאחר והיא אחת המגיפות שפוקדות את העולם וגורמות לבעיות רפואיות מרובות, ואין קיצורי דרך. הדבר היחיד שהצליח לעבוד זה או דיאטה שבו שליטה עצמית גבוהה מאוד לאורך זמן או תהליך קיצוני שהינו כירוגי (קיצור קיבה על כל שלוחותיו).

לחיים ולדר יש סיפור על שני חברים שמנים.
ושם נכתב מונולוג שהולך בערך כך.

תמיד השמנים אומרים שיש לי בעיה בגוף, אני אוכל מעט ומשמין הרבה. בעיה בחילוף חומרים, זה לא תלוי בי וכו'. ת'כלס אנחנו עובדים על עצמנו. כל הענין של השמנה הוא ענין פשוט מאוד. "קולוריות" בזה זה מתחיל ובזה זה נגמר.
לכל מאכל יש ערך קולורי, ולכל פעולה שאדם מבצע הוא בעצם שורף קולוריות. כל אדם שעובר את המאזן הזה משמין. נכון יום אחד שעברתי את המאזן ב1000 קולוריות אני לא אראה תוצאה, אבל לאחר שבוע שבועיים אני אוסיף עוד קילו או שניים.
וכולנו יודעים שגם אם אנחנו מתאפקים ואוכלים ירקות ושאר דברים, מגיע 5 דקות ביום שבו אנחנו פשוט מתפוצצים, ויש מקרים בו אנשים ב5 דקות שואפים אל גופם כמות אסטרונומית של 3000-4000 קולוריות. וזה כל הסיפור ואף אחד לא יספר לכם אחרת.

• הוסף לסימניות
מכירה מישהי שניסתה וללא שום תוצאות.

• הוסף לסימניות
מכירה מישהו שניסה והיה מאוד מרוצה.

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי (גם אני מחפשת פיתרון...:mad:)
אבל קראתי כתבה שלה, ומה שידוע לי שמי שמפרסם על עצמו שיש לו פתרונות לכל מחלה,
מדליק נורה אדומה, לכן אפילו לא התפתיתי,

יש עוד כל מיני, חוצמיזה, מהנסיון העתיק שלי, ראיתי שדיאטה כמו שאת מחליטה
היא הכי טובה.

לשם הדוגמא, הייתי לפני לידת ביתי השלישית והיו לנו 2 חתונות והחלטתי ללכת על דיאטה שאני מרכיבה לפי מה שמתאים לי, מה שאני אוהבת.

הדיאטה שלי הלכה ככה:
בוקר- 2 מלפפונים
2 עגבניות
ביצה קשה\יוגורט ביו% 2\1
כוס קפה עם כפית סוכר.

צהריים:
סלט ירקות גדול+שמן זית, טיפה.
ביצה\יוגורט כנ"ל.

ערב:
מבושל, לא משנה מה, רק הכמויות;)

ירדתי כמעט 20 ק"ג!!!

החזקתי מעמד עד סוף התשיעי.

• הוסף לסימניות
נו באמת...

חשבתי שאנשי הפורום הם יודעי כל... (עניין של סטיסטיקה:confused:;))
טוב, תודה, בכל אופן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1340288:

היא הכי טובה.

לשם הדוגמא, הייתי לפני לידת ביתי השלישית והיו לנו 2 חתונות והחלטתי ללכת על דיאטה שאני מרכיבה לפי מה שמתאים לי, מה שאני אוהבת.

הדיאטה שלי הלכה ככה:
בוקר- 2 מלפפונים
2 עגבניות
ביצה קשה\יוגורט ביו% 2\1
כוס קפה עם כפית סוכר.

צהריים:
ביצה\יוגורט כנ"ל.

ערב:

ירדתי כמעט 20 ק"ג!!!

ואם אני לא אוהבת כלווווווווווום???

גם אצלי על המקרר תלויה הפרסומת של "התה של שרה" והבטחתי לעצמי לערוך בירורי עומק לפני הרכישה.
אז ככה: שמעתי שזה בליווי דיאטה... אז לא התקדמנו הרבה.

הצרה אצלי זה שאני שונאת, שונאת ממש! ירקות ופרות!!!! והופכת לעצבנית בקנה מידה גברי (במחילה...) כשאני רעבה.

זה קשה מאוד לומר לבנ"א כמוני "תעשה דיאטה" כי יחד עם הדיאטה אתה גם גוזר עליו עבודת מידות בתרתי משמע.

ההצלחה של הדיאטה תלויה הרבה במידת השובע המתמשכת של המרזה, אז מה הפלא שאני מחפשת חומר שיגרום לי לתחושת שובע, בלי להאכיל אותי בירקות שנואי נפשי?!?!

• הוסף לסימניות
את צריכה לחפש באמת אוכל עם הכי פחות קלוריות
ואותו לאכל כמה שיותר
פרכיות אורז או לחם קל או קרקרים מסוימים
אני לא מבינה בזה

• הוסף לסימניות
אני גם לא אוהבת ירקות(חוץ מכמה ירקות מבושלים)
וזה מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןן לראות כל הזמן כתבות של דיאטניות "תאכלו ירקות בחמישה צבעים כל יום" כי קל להן לומר זאת ועבורי זה לא שייך.
מזל שרוב ילדיי מאד אוהבים ירקות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1340288:

היא הכי טובה.

הדיאטה שלי הלכה ככה:
בוקר- 2 מלפפונים
2 עגבניות
ביצה קשה\יוגורט ביו% 2\1
כוס קפה עם כפית סוכר.

צהריים:
ביצה\יוגורט כנ"ל.

ערב:

ירדתי כמעט 20 ק"ג!!!

דיאטה איומה...
אין בה פחמימות
והגוף זקוק מאוד לפחמימות
נכון, לא הרבה ולא קמח לבן ולא בצק עלים, אבל בכל זאת הפחמימות הם דלק לפעילות תקינה של הגוף ובעיקר של המוח.

• הוסף לסימניות
אם הגוף שלה התמיד בזה והיא אהבה את האוכל זה לא איום בכלל
כל גוף מגיב אחרת וזקוק לסוג אוכל אחר
יכול להיות שבשבת וימי שישי היא השלימה
בפרט שהיא היתה לפני לידה ומן הסתם עשתה בדיקות דם והיתה במעקב שאיפשר לה לבדוק את עצמה.

זה רק מראה שאין סוג דיאטה אחת שמתאימה לכולם!
אגב, יש לי את הספר של רחל יהלום שמלמד כל אחד להקשיב לגוף שלו ולמצוא את התזונה שמתאימה לו
ורק כך להצליח להגיע לרמות אנרגיה חיוביות ולתחושה של שובע ובריאות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1341098:
ואם אני לא אוהבת כלווווווווווום???

גם אצלי על המקרר תלויה הפרסומת של "התה של שרה" והבטחתי לעצמי לערוך בירורי עומק לפני הרכישה.
אז ככה: שמעתי שזה בליווי דיאטה... אז זה התקדמנו הרבה.

הצרה אצלי זה שאני שונאת, שונאת ממש! ירקות ופרות!!!! והופכת לעצבנית בקנה מידה גברי (במחילה...) כשאני רעבה.

זה קשה מאוד לומר לבנ"א כמוני "תעשה דיאטה" כי יחד עם הדיאטה אתה גם גוזר עליו עבודת מידות בתרתי משמע. ממ

ההצלחה של הדיאטה תלויה הרבה במידת השובע המתמשכת של המרזה, אז מה הפלא שאני מחפשת חומר שיגרום לי לתחושת שובע, בלי להאכיל אותי בירקות שנואי נפשי?!?!

נכון שהאמת יפה מכל למרות שהיא לא תמיד נעימה?!
אז כדאי שתדעי ותפנימי שבלי הרבה ירקות לא תוכלי להשביע את עצמך, היות והגוף רגיל לכמויות מסויימות של מזון כדי לשבוע, ובדיאטה אי אפשר לאכול ג'אנק פוד בכמויות הללו לכן השובע חייב לבוא ממזון דל קלוריות ששמו 'ירקות', מה לעשות.
הסוד הוא שבמשך תקופת הדיאטה מפחיתים בהדרגה גם את הכמויות וכך הגוף מתרגל לקצבת מזון פחותה ומשביע את עצמו מהר יותר.
כשמגיעים לשלב זה מתרחש תהליך הפוך בו המרזה אינו מסוגל לדחוס בקיבתו המצומקת את כמויות האוכל שהיה רגיל בהם עד לפני מספר חודשים.
חשוב מאוד: אחרי הכל התהליך חייב להיות לאט ובהדרגה, כי שינוי קיצוני - גם אם הוא שינוי מבורך ובריא - עלול לגרום נזקים ולעיתים בלתי הפיכים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גוייבה;1341154:
נכון שהאמת יפה מכל למרות שהיא לא תמיד נעימה?!

נעימה או לא- ירקות לא עוברים את דל שפתי בצורתם הלא מבושלת.

עבורי הם נהדרים לעיצוב ב'סופר', לא יותר.

• הוסף לסימניות
הדיאטה היתה מקסימה עבורי הייתי נראית מקסים, העור שלי היה נראה מעולה.

נולדה לי בת במשקל של 3.440 שאני תמיד יולדת במשקלים מאוד נמוכים שלא עוברים את ה-3 ק"ג.

חוצמיזה שהגעתי לחדר לידה עם שפעת וחום, הייתי חזקה.

ההתאוששות מהלידה היתה מהירה (אולי כי לא הייתה לי ברירה-ערב פסח)

חוצמיזה שכל התקופה שלפני לא חיפשתי מה לאכול, הייתי קבועה עם עצמי.

אגב-מילה בסלע
כשהייתי בגיל הנעורים לא היה משהו ששנאיתי יותר מירקות מה שעשה לי את האהבה אליהם, היה ההריונות, אני מקיאה בהם המון, מה שהכי קל לי לעיכול היו הירקות, הם הכניסו לי וויטמינים, ולעיתים אכלתי גם קצת תפו"א לפחמימות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1340288:

היא הכי טובה.

הדיאטה שלי הלכה ככה:
בוקר- 2 מלפפונים
2 עגבניות
ביצה קשה\יוגורט ביו% 2\1
כוס קפה עם כפית סוכר.

צהריים:
ביצה\יוגורט כנ"ל.

ערב:

ירדתי כמעט 20 ק"ג!!!

2 דברים בעייתיים מאוד בדיאטה הזו:
דבר ראשון אין פה בכלל פחמימות.
דבר שני אסור פשוט אסור לעשות דיאטת הרזיה בתקופה שלפני לידה!!! וגם אם ב"ה הילדה שלך נולדה בסדר ולא קרה לה כלום זה יכול להזיק לנשים אחרות במצבך שיעזו להתפתות לזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mediadesign;1341338:
2 דברים בעייתיים מאוד בדיאטה הזו:
דבר ראשון אין פה בכלל פחמימות.
דבר שני אסור פשוט אסור לעשות דיאטת הרזיה בתקופה שלפני לידה!!! וגם אם ב"ה הילדה שלך נולדה בסדר ולא קרה לה כלום זה יכול להזיק לנשים אחרות במצבך שיעזו להתפתות לזה.

מאד תלוי מה המשקל שלך...
אותי דווקא הרופאה עודדה מאד לעשות
ואמרה שזו תקופה טובה כי הגוף שורף יותר
כמובן כשהדיאטה בריאה
תמיד כדאי לשאול את הרופא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת