תהילה חזקיאן
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
משהו מכיר ויודע? - עבור הרזיה:
יש בזה תועלת?
שווה את המחיר?
או כל מידע שיש למשהו עם ניסיון.
תודה!
יש בזה תועלת?
שווה את המחיר?
או כל מידע שיש למשהו עם ניסיון.
תודה!
נכתב ע"י ארות;1340027:יש תגובות שהפכו למשהו (כמעט) קבוע ב"פרוג", ולענ"ד - הן די מעצבנות...
כשמישהיא מבקשת מידע על 'פטנטים' להרזיה - התגובה תהיה: "תאכלי פחות - תרזי בוודאות.
כשמבקשים קליפ / שיר / מצגת / סרטון וכיוצ"ב - התגובה תהיה: "ומה עם זכויות יוצרים" וכו' וכו'
כשמבקשים להוריד למנותבים / לחסומים - התגובה תהיה: "מה אנחנו? גוי של שבת שלכם?" וכן על זו הדרך...
אז תודה לכל המגיבים, אבל ברור שלא לזה היתה כוונת המשורר בפנייתו אליכם.
אם ברצונכם / ביכולתם לעזור, ואם אתם חושבים שלפי הדין זה מותר - תעזרו, ואם לאו - חסכו מהמבקש את עגמ"נ שבתשובתכם "המחכימה".
ברור שכל אחד שסובל מעודף משקל יודע שהפתרון הכי טוב זה לאכול פחות, אבל מי שהיה בסרט הזה תמיד יחפש קיצורי דרך, כי קל לומר וקשה לבצע.
ברור גם שיש זכויות יוצרים, אבל יש פעמים שלשימוש אישי מותר וכל אחד ישאל רב ויפעל לפי מה שפסקו לו.
ועוד ברור, שיש אנשים שחסומים לכל מיני ובכ"ז מעוניינים לשמוע ולדעת (ולא מדובר בדברי תועבה ח"ו)
אי לכך, אפשר לעזור ואפשר להימנע, כל אחד לפי דעתו ודעת רבו, אבל מה שברור ש"פרוג" הוא לא אתר לחינוך, וכבר אמר אחד הגדולים שאדם צריך לדאוג לעוה"ז של חברו ולעוה"ב שלו (ולא להיפך...).
נכתב ע"י שושיה;1340288:לא ניסיתי (גם אני מחפשת פיתרון...)
אבל קראתי כתבה שלה, ומה שידוע לי שמי שמפרסם על עצמו שיש לו פתרונות לכל מחלה,
מדליק נורה אדומה, לכן אפילו לא התפתיתי,
יש עוד כל מיני, חוצמיזה, מהנסיון העתיק שלי, ראיתי שדיאטה כמו שאת מחליטה
היא הכי טובה.
לשם הדוגמא, הייתי לפני לידת ביתי השלישית והיו לנו 2 חתונות והחלטתי ללכת על דיאטה שאני מרכיבה לפי מה שמתאים לי, מה שאני אוהבת.
הדיאטה שלי הלכה ככה:
בוקר- 2 מלפפונים
2 עגבניות
ביצה קשה\יוגורט ביו% 2\1
כוס קפה עם כפית סוכר.
צהריים:
סלט ירקות גדול+שמן זית, טיפה.
ביצה\יוגורט כנ"ל.
ערב:
מבושל, לא משנה מה, רק הכמויות
ירדתי כמעט 20 ק"ג!!!
החזקתי מעמד עד סוף התשיעי.
היא הכי טובה.
לשם הדוגמא, הייתי לפני לידת ביתי השלישית והיו לנו 2 חתונות והחלטתי ללכת על דיאטה שאני מרכיבה לפי מה שמתאים לי, מה שאני אוהבת.
הדיאטה שלי הלכה ככה:
בוקר- 2 מלפפונים
2 עגבניות
ביצה קשה\יוגורט ביו% 2\1
כוס קפה עם כפית סוכר.
צהריים:
ביצה\יוגורט כנ"ל.
ערב:
ירדתי כמעט 20 ק"ג!!!
נכתב ע"י מילה בסלע;1341098:ואם אני לא אוהבת כלווווווווווום???
גם אצלי על המקרר תלויה הפרסומת של "התה של שרה" והבטחתי לעצמי לערוך בירורי עומק לפני הרכישה.
אז ככה: שמעתי שזה בליווי דיאטה... אז זה התקדמנו הרבה.
הצרה אצלי זה שאני שונאת, שונאת ממש! ירקות ופרות!!!! והופכת לעצבנית בקנה מידה גברי (במחילה...) כשאני רעבה.
זה קשה מאוד לומר לבנ"א כמוני "תעשה דיאטה" כי יחד עם הדיאטה אתה גם גוזר עליו עבודת מידות בתרתי משמע. ממ
ההצלחה של הדיאטה תלויה הרבה במידת השובע המתמשכת של המרזה, אז מה הפלא שאני מחפשת חומר שיגרום לי לתחושת שובע, בלי להאכיל אותי בירקות שנואי נפשי?!?!
נכתב ע"י גוייבה;1341154:נכון שהאמת יפה מכל למרות שהיא לא תמיד נעימה?!
היא הכי טובה.
הדיאטה שלי הלכה ככה:
בוקר- 2 מלפפונים
2 עגבניות
ביצה קשה\יוגורט ביו% 2\1
כוס קפה עם כפית סוכר.
צהריים:
ביצה\יוגורט כנ"ל.
ערב:
ירדתי כמעט 20 ק"ג!!!
נכתב ע"י mediadesign;1341338:2 דברים בעייתיים מאוד בדיאטה הזו:
דבר ראשון אין פה בכלל פחמימות.
דבר שני אסור פשוט אסור לעשות דיאטת הרזיה בתקופה שלפני לידה!!! וגם אם ב"ה הילדה שלך נולדה בסדר ולא קרה לה כלום זה יכול להזיק לנשים אחרות במצבך שיעזו להתפתות לזה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: SH05485494321 //