כללי עזרה וכיוונים למודעה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
מצורפת מודעה לעיתון.
אני קצת תקוע וחסר לי משהו במודעה - אשמח לעצה ואולי כמה כיוונים מרעננים.(אפשר גם בניסוח - שהלקוח שלח לי אבל לדעתי הוא לא משהו - במיוחד הכותרת)
דרך אגב.
יש לי בעיה מוזרה באילוס' cs5.
הירוק למטה והירוק למעלה הם אותו צבע אבל נראים אחרת - מישהו מכיר את הבעיה?

קבצים מצורפים

• yitzhar_wood.jpg
    KB 140.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
בשורת פירוט המוצרים, עץ אורן וכו', חסר רווח אחרי כל פסיק.

• הוסף לסימניות
כמה הערות:

1. הצבע הירוק כלל לא "מדבר" באותה שפה עם הצבעוניות בתמונות.
2. הטיפוגרפיה גסה מדי. השתמשת רק במשקל בולד של הפונט, מה שיוצר מאסיביות מוגזמת בעיניים. נסה להשתמש לפחות ב-2 משקלים קלים יותר. אם זה המשקל היחיד שיש לך מהפונט, השתמש בפונט אחר שיש לך לפחות 3 משקלים ממנו.

• הוסף לסימניות
יתכן שהבעיה בשינוי הגון הוא במסך. תנסה להעלות את התצוגה של החלק למטה לראות במקום בו היה החלק העליון ותבדוק זאת

• הוסף לסימניות
אין אויר במודעה
תנסה להוסיף חלל,
אולי להקטין שם את כל העסק של התמונות.

• הוסף לסימניות
גם אצלכם רואים את זה?

נכתב ע"י od;462429:
יתכן שהבעיה בשינוי הגון הוא במסך. תנסה להעלות את התצוגה של החלק למטה לראות במקום בו היה החלק העליון ותבדוק זאת
גם אצלכם רואים את זה?או רק אצלי?

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על זה? יותר טוב?

מה אתם אומרים על זה? יותר טוב?

קבצים מצורפים

• yitzhar_wood.jpg
    KB 131.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אצלי הירוק אותו ירוק,
בתמונות במודעה השניה יש יותר מרחב ולכן זה יותר טוב,

תכווץ את הטקסטים: תוריד משקל, תצמיד שורות, ותתן חחללים, זה יקל על העומס.

אגב באיזה גודל זה אמור להופיע?

• הוסף לסימניות
אני מחפש איך לתת יותר עומק לבלוקים היתורכיז למטה ולמעלה - יש למישהו רעיון?

אני מחפש איך לתת יותר עומק לבלוקים היתורכיז למטה ולמעלה - יש למישהו רעיון?

• הוסף לסימניות
עליתי על אותו גל וניסיתי לשרבט משהו
סתם עלה לי רעיון...
לא מוכן - השרבוט שנעשה בדיוק ב- 5 דק'.
אולי זה יעזור במשהו...

קבצים מצורפים

• יצהר.jpg
    KB 100.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אני דוקא אוהב את הצורה והצבע שלהם...

אני דוקא אוהב את הצורה והצבע שלהם...ולא רוצה להחליף רקע - רק איך לתת יותר עיניין במקום רקע תורכיז חלק

• הוסף לסימניות
נראה שזה יורד ככה לדפוס

נראה שזה יורד ככה לדפוס - נראה לי גם יותר טוב מהקודמים -לא?
כמובן אחרי שארכוש את התמונות האורגינליות... :)

קבצים מצורפים

• yitzhar_wood.jpg
    KB 129.7 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מודעה מקסימה!

בקטנה: מפריע לי בעין שהתמונות לא באותו הגודל [שים לב נקודת המפגש של ה-4]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה