עזרה ושאלה

• הוסף לסימניות
ירד מצוין! איזה יופי!!!
נפתח מקסים, עובד נפלא.

עכשיו אני רק צריכה להבין איך מסתדרים שם...

ים הצלחות והמון תודות!

• הוסף לסימניות
למה זה כתוב ששותף ע"י "וירוס" -SHARED BY VIROS
ויש גם תמונה מוזרה?
זה אמור להיות?
פשוט חוששת מוירוסים

• הוסף לסימניות
תראי תמונה על מה מדובר. בעקרון לא נתקלתי בוירוסים שם, נראה נקי לחלוטין

• הוסף לסימניות
מאיפה הבאת את זה?
לא ראיתי את זה אצלי, לא נראה לי חשוד אבל אל תורידי עדיין. אני אבדוק ואחזור אליך

• הוסף לסימניות
יסמין, זה דומה בטירוף לסמל המזוויע של קבוצת האקרים 'אנונימוס'

אני הייתי נזהרת, אם כי, התוכנה כבר מותקנת----
אולי יש איזשהי בעיה במחשב שלך

• הוסף לסימניות
תזהרי מאוד! אל תפתחי עדיין.
ישר איך שראיתי את התמונה שצירפת ישר זיהיתי- אנונימוס, מפחיד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;2191767:
תזהרי מאוד! אל תפתחי עדיין.
ישר איך שראיתי את התמונה שצירפת ישר זיהיתי- אנונימוס, מפחיד!

חשוב לוודא, אבל זה בטח קשור למפתח הפריצה של התוכנה.
הסמל שהם שמו מציין לדעתי את חופש המידע לכל.

• הוסף לסימניות
יתכן והם פרצו/ גנבו את התוכנה כמו שאבימי אומר

• הוסף לסימניות
אל תתייחסי, אף אחד לא בקש שתפתחי קבצים אחרים חוץ מקובץ ההתקנה EXE והcrack. (זה כנראה היה השם של המעלה או פרטים על נתוני תקינות נגד וירוסים) גם אצלי יש את זה רק אין לי גישה לפתוח.
תתעלמי מזה. תתקיני רגיל. כדי להיות רגועה עשיתי לתקייה סריקת וירוסים והכל תקין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה