עזרה | חדר כביסה כדאי או לא

• הוסף לסימניות
את אומרת שהחלון נפתח ל 2, כלומר כל חצי שלו הוא מטר? וגם הסורגים הם מטר? אם כן תוכלי את החצי של הארון שקרוב יותר לחלון לעשות פחות עמוק ע"מ שתהיה אפשרות לעמוד שם לתלות כביסה.
ואם לא אז אולי תשימי את המכונות בצד שמאל אחת על השניה (האלה אם יש אפשרות מבחינת צנרת) ובצד ימין ארון.

החלון הוא 2.20 ליתר דיוק, ז''א 1.10 כל כנף, הסורגים הם של טרילדור נפתחים רק לחצי וקצת קשה לכווץ את זה עד החצי (עשו אותם לפני 10 שנים אז זה לא רץ על המסילה)

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
לא מזמן עברנו דירה ובין היתר שיפצנו את חדר האמבטיה
השארנו את כל הכלים הסינטריים במיקומים המקוריים ורק החלפנו קרמיקות ורצפה.
האמבטיה מאד גדולה ומה שקורה זה שנהיה שם המון בלגן, בגדים זרוקים, ספונג'ות, מגבים וכו'
האדריכלית תכננה לי ארון אמבטיה גדול (מהאמבטיה עד החלון, עומק 70) עם מגירות לכביסה אבל אני לא בטוחה שזה יעשה לי סדר.
מאד מתחשק לי לסגור קיר גבס ולעשות חדר כביסה נפרד מ2 סיבות:1. שליטה על הסדר 2. אפשרות להכניס מייבש ע''ב גז שאפשרי להכניס רק במרפסת שירות.
מבחינת עלויות, זה יוצא לי יותר זול מארון אצפה בקובץ המצורף 853696צפה בקובץ המצורף 853696מבטיה, האדריכלית אומרת לי שמבחינה פונקציונלית אני לא ארוויח כלום.
מה דעתכן?
צפה בקובץ המצורף 853696
בלת"ק
אני מאד בעד מרפסת שירות. מכל הבחינות.
בכל מקרה הייתי עושה את הדלת- הזזה. ועדיף עם חלון בדלת שיהיה אוורור לאמבטיה גם בלי לפתוח את כל הדלת ולגלות את הבלגן.

• הוסף לסימניות
אצלי יש חדר אמבטיה, הכולל שרותים, אמבטיה בינונית שלידה קיר לרוחב האמבטיה.( לבטיחות ממים)הקיר לא עד התיקרה כך שיש יותר אור בחדר מהחלונות. מאחורי הקיר יש את מכונת הכביסה (פתח עליון- העדפה אישית). וכן מיבש בנישה. צינור המיבש מוצא החוצה בעת הצורך. יש חלונות עם זכוכית חלבית (כמדומתני שזה שמה) לרוחב כל חדר האמבטיה. ומעבר לחלונות, במסתור כביסה, חבלי כביסה מתרוממים. לכביסה המלוכלכת קניתי 2 מעמדים של 5 מגירות פלסטיק (כל אחד) דמוי ראטן. הפלוסים בבית עם מס' רב של נפשות כשאיני מתימרת אפילו לדרוש להכניס למגירה מסוימת, המגירות לא עמוקות, כך שאין צורך לנבור בעומק של סלי כביסה, את פותחת במהירות 10 מגירות ובודקת אם יש משהו המתאים לכביסה הנוכחית. פלוס נוסף , המגירות רחיצות, המראה אסטתי ומסודר.
יש לי חדר רחצה נוסף מקלחת ושרותים שם עומד סל כביסה פינתי בצורת משולש.
כך מתאפשר לשמור על סדר בשיגרה רגילה. כמובן שבחול המועד, תשעת הימים וכיוב' ההערכות שונה.

• הוסף לסימניות
חילקתי את חדר האמבטיה ואני ממש מרוצה!! החדר רחצה נשאר גדול יחסית והגודל שלו יותר אינטימי וחמים, מרפסת שירות קטנה אבל מכילה את כל הבלגן, והחדר רחצה מסודר ברוך ה'!

• הוסף לסימניות
החלון הוא 2.20 ליתר דיוק, ז''א 1.10 כל כנף, הסורגים הם של טרילדור נפתחים רק לחצי וקצת קשה לכווץ את זה עד החצי (עשו אותם לפני 10 שנים אז זה לא רץ על המסילה)
למה זה כל כך משנה אם החלון ממורכז, בשביל לתלות כביסה?

• הוסף לסימניות
האמבטיה שלי נראת כמו שציירת -גם עם חלון בסוף ,
עשיתי מעין חדר שירות ממש כמו שצירת -אבל ללא דלת. רק משקוף מעבר.
בצד ימין יש לי ארון מלמטה עד למעלה עומק 60 , מקום לכביסה מלוכלכת, מגבות, חומרי כביסה וניקוי.
ממול - אצלי החלון מגיע עד חצי הקיר- בחצי השני שמנו חיפוי קירות כמו באמבטיה- רק בקיר שמול הדלת-
ובצד שמאל שמנו מכונת כביסה ומעליה יבוש, ומעליה עוד מידוף ממש עד התקרה (שמאד גבוהה אצלי)
אם תרצי תמונות -למייל -בשמחה.
יש הפרדה, אבל לא הקטנתי את האמבטיה וגם אני לא צריכה "להידחף" ליד המכונה.

קבצים מצורפים

• חדר כביסה.JPG
    חדר כביסה.JPG
    KB 11.4 · צפיות: 45

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה