- הוסף לסימניות
שלום לכולם, המודעה שלפניכן מתיימרת להיות פרסומת.
(זרקתי פצצה? מתנצלת מראש)
היא התפרסמה פעם אחת בעיתון חזק, ועתידה להתפרסם שוב (בכמות שהלקוח ירצה)
המלל של המודעה - הוכתב בדיוק לפי בקשת הלקוח וזו הבעיה. לדעתי יש כאן חוסר התמקדות והיא לא מספיק ברורה וחבל לי.
החברה הזו בעצם חברה חדשה ואמינה שעכשיו מתחילה להיכנס לשוק והרעיון שלה חזק ביותר: מה שאתה רוצה ובעצם כל מה שעולה על דעתך אתה יכול להזמין! (זתומרת אתה מתקשר, ואומר: "שלום, אני רוצה להזמין עגלה וסלקל מחברת פלוני אלמוני בצבע פלמוני..." או: "אני רוצה סט קערות והתקציב שלי הוא עד 200 ש"ח, מה תוכלו להציע לי?" והם פשוט עושים את השרות הזה)
והפרסומת הזו לא מספיק צועקת את זה!!
איך אני יכולה לאמר ללקוח שעדיף לו לצאת בקמפיין מקדים או כל רעיון אחר שיסביר לציבור מיהו ומהו? או לפחות לשפר את הפרסומת הקיימת למשו יותר ברור ומוכר?
אשמח לשמוע את תגובת המקצוענים כאן, זה מאד יעזור לי....!
תודה מראש, וסורי אם פלשתי למקום לא לי
אגב, מוכנה לקטילות... רק בעדינות
(זרקתי פצצה? מתנצלת מראש)
היא התפרסמה פעם אחת בעיתון חזק, ועתידה להתפרסם שוב (בכמות שהלקוח ירצה)
המלל של המודעה - הוכתב בדיוק לפי בקשת הלקוח וזו הבעיה. לדעתי יש כאן חוסר התמקדות והיא לא מספיק ברורה וחבל לי.
החברה הזו בעצם חברה חדשה ואמינה שעכשיו מתחילה להיכנס לשוק והרעיון שלה חזק ביותר: מה שאתה רוצה ובעצם כל מה שעולה על דעתך אתה יכול להזמין! (זתומרת אתה מתקשר, ואומר: "שלום, אני רוצה להזמין עגלה וסלקל מחברת פלוני אלמוני בצבע פלמוני..." או: "אני רוצה סט קערות והתקציב שלי הוא עד 200 ש"ח, מה תוכלו להציע לי?" והם פשוט עושים את השרות הזה)
והפרסומת הזו לא מספיק צועקת את זה!!
איך אני יכולה לאמר ללקוח שעדיף לו לצאת בקמפיין מקדים או כל רעיון אחר שיסביר לציבור מיהו ומהו? או לפחות לשפר את הפרסומת הקיימת למשו יותר ברור ומוכר?
אשמח לשמוע את תגובת המקצוענים כאן, זה מאד יעזור לי....!
תודה מראש, וסורי אם פלשתי למקום לא לי
אגב, מוכנה לקטילות... רק בעדינות
הנושאים החמים