דרוש מידע עזרה! טלפון נייד (התייעצות)

• הוסף לסימניות
שלום חברים,

לצערי הנוקיה 515 שלי הולך ונחלש ברמה שלא ניתן לנהל בו שיחות

אודה לעזרתכם בהקדם (ומניסיון) מתלבט ברכישה בין:

נוקיה 225
נוקיה 6300

מי מביניהם הכי איכותי בשיחות , בעל יכולת הקלטה וכו׳?

61u374-jlJL._SS400_.jpg
NOKIA_225SW_01.jpeg

• הוסף לסימניות
שלום חברים,

לצערי הנוקיה 515 שלי הולך ונחלש ברמה שלא ניתן לנהל בו שיחות

אודה לעזרתכם בהקדם (ומניסיון) מתלבט ברכישה בין:

נוקיה 225
נוקיה 6300

מי מביניהם הכי איכותי בשיחות , בעל יכולת הקלטה וכו׳?

צפה בקובץ המצורף 940553צפה בקובץ המצורף 940554
הם תומכים בסים כשר??

• הוסף לסימניות
יש כל מיני גירסאות בשוק גם וגם...

• הוסף לסימניות
1628145470427.png
אני לא ממליץ בכלל על נוקיה כי השמיעה שלו נהרס מאוד מהר היתי ממליץ על המכשיר שפירסמתי כאן
הוא נמכר ברוב החנויות באזור 500 שקל אבל יש חנות ברחוב צפניה בירושלים בשם אגרויס'ע מציאה שמוכרת את זה ב 350 שקל הטלפון שלהם: 0542416446

תיאור המוצר

תיאור
הכירו את המכשיר החדש של חברת *'אסקולס' – Escolls* מכשירים ברמה גבוהה לאנשים שלא מתפשרים.
*הכירו את דגם E3 הצדפה*
• *תוכנה חכמה, כולל תפריט נוח למבוגרים.*
• *איכות שמע גבוהה במיוחד.*
• מקשים גדולים ונוחים במיוחד.
• *מיקרופון כפול עם סינון רעשים אקטיבי.*
• קישוריות בלוטות'.
• גיבוי ושחזור אנשי קשר לכרטיס זיכרון + אפשרות באופן אוטומטי אחת לשבוע.
• הקלטה + אפשרות שמירה בכרטיס זיכרון.
• הקלטת שיחות אוט' לכרטיס זיכרון.
• 2000 אנשי קשר.
• *פונקציית בייבי סיטר.*
• רשימה שחורה ולבנה.
• פנס
• *סוללה BL-5C חזקה במיוחד.*

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 942604
אני לא ממליץ בכלל על נוקיה כי השמיעה שלו נהרס מאוד מהר היתי ממליץ על המכשיר שפירסמתי כאן
הוא נמכר ברוב החנויות באזור 500 שקל אבל יש חנות ברחוב צפניה בירושלים בשם אגרויס'ע מציאה שמוכרת את זה ב 350 שקל הטלפון שלהם: 0542416446

תיאור המוצר

תיאור
הכירו את המכשיר החדש של חברת *'אסקולס' – Escolls* מכשירים ברמה גבוהה לאנשים שלא מתפשרים.
*הכירו את דגם E3 הצדפה*
• *תוכנה חכמה, כולל תפריט נוח למבוגרים.*
• *איכות שמע גבוהה במיוחד.*
• מקשים גדולים ונוחים במיוחד.
• *מיקרופון כפול עם סינון רעשים אקטיבי.*
• קישוריות בלוטות'.
• גיבוי ושחזור אנשי קשר לכרטיס זיכרון + אפשרות באופן אוטומטי אחת לשבוע.
• הקלטה + אפשרות שמירה בכרטיס זיכרון.
• הקלטת שיחות אוט' לכרטיס זיכרון.
• 2000 אנשי קשר.
• *פונקציית בייבי סיטר.*
• רשימה שחורה ולבנה.
• פנס
• *סוללה BL-5C חזקה במיוחד.*

,תודה, מדובר מניסיון?
והאם תומך כשר?

• הוסף לסימניות
,תודה, מדובר מניסיון?
והאם תומך כשר?
אני אישית הייתי הרבה זמן עם נוקיה והיה לי כל הזמן בעיות המכשיר הזה אני מחזיק כבר 4 חודשים וממש ממש נהנה מזה, גם השמע וגם הסוללה וכו',
אבל זה מכשיר שקיים רק בגרסה כשר אוגינל

• הוסף לסימניות
תודה רבה לך, אני פשוט זקוק למכשיר עם הודעות... :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה