כללי עזרה: כריכות של ספרים

• הוסף לסימניות
לצורך עבודה אני זקוקה לסריקה / קובץ של כריכות ספרים. אשמח אם יש לכם ותוכלו להעלות לי.
הרשימה:
ריח הגרניום, המוביילים שותקים (פ. פקשר)
איך חלפו ציפורים (ח. רוזנברג)
הדוד הטוב של רולי (ר. טננגולד)
איסתרק (מ. קינן)
עוגיות שוקו וניל (רותי)
16 משולשים באויר, כבשה סגולה (תמר מור)
שיבולים שנותרו בשדה (ר. קפלר)
מאמוש (לא יודעת של מי)

תודה רבה מראש לכל מי שיטרח בשבילי

• הוסף לסימניות
4.jpg 5.jpg 6.jpg 1.jpg 2.jpg 3.jpg 1.jpg 2.jpg 3.jpg

• הוסף לסימניות
האמת, כשקראתי את הבקשה, חשבתי לעצמי שמי הוא זה שיש לו את הרשימה המפוצצת הזאת. ואכן, פופקורן הקפיץ את אמות הסיפים ונענה לבקשה כלאחר יד. ייש"כ!

• הוסף לסימניות
האמת, כשקראתי את הבקשה, חשבתי לעצמי שמי הוא זה שיש לו את הרשימה המפוצצת הזאת. ואכן, פופקורן הקפיץ את אמות הסיפים ונענה לבקשה כלאחר יד. ייש"כ!

מגוגל.. :)

• הוסף לסימניות
עוגיות שוקו וניל זה הסיפור שהתפרסם ב"המודיע הצעיר" על חיפה של תקופת המעפילים רק שהכותבת שלו הזדהתה עכשיו כ"חגית"? אני זכרתי "אסתי" ואמרו לי "רותי". זה שם שלישי או ספר אחר? מי יודע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה