דרוש מידע עזרה לביטול עסקה ביד 2

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יוכל לעזור
קניתי מחשב דרך יד 2
במחשב יש תוכנת הקפאה שמוחקת הכל
כמובן שלא ידעתי על זה
המוכר כמובן מתעלם מההודעות ושיחות הטלפון שלי
האם יש דרך לגרום לו לבטל את העסקה? (או לפחות לשלם את אתחול המחשב???)
לצערי שילמתי לו במזומן
אשמח לעזרה דחופה תודה

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי על חוק שמחייב ביטול עיסקה בין שני אנשים פרטיים.

תנסו להיעזר טכנית בפורום מחשבים. (לא זכיתי להבין מה זו תוכנת הקפאה ומה הבעיה למחוק אותה).

• הוסף לסימניות
אפשר למחוק את התוכנה

• הוסף לסימניות
אני מאד לא מבינה בזה
אבל טכנאי אמר לי שצריך לאתחל את המחשב ולהתקין מחדש את כל התוכנות
(אלא אם יש לי את הקוד של מתקין התוכנה ואין לי אותה...)

• הוסף לסימניות
אני מאד לא מבינה בזה
אבל טכנאי אמר לי שצריך לאתחל את המחשב ולהתקין מחדש את כל התוכנות
(אלא אם יש לי את הקוד של מתקין התוכנה ואין לי אותה...)
וזה כזה נורא?
הייתי עושה את זה לכתחילה למחשב שנרכש.

• הוסף לסימניות
תוכנת הקפאה מוחקת את כל הנתונים שהתקבלו במחשב
כל פעם שמתבצע כיבוי
כל מה שנשמר באותו יום במחשב אחרי כיבוי נעלםםםםםםםםםם
ואגב זאת תוכנה שמותקנת רק במקומות של מחשבים ציבוריים

• הוסף לסימניות
מה פתאום לי יש תוכנת הקפאה על כונן מסוים (C) וכל פעם שמכבה את המחשב המחשב עושה אתחול למה שהיה, ז"א שככה לא נכנסים וירוסים וכו...מה כן לי יש את הקוד וברגע שרוצה להתקין משהו מכבה את התוכנה מתקינה ומחזירה.
הרבה טכנאים דווקא ממליצים על זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה